6 ting, dit blogindlæg bør indeholde

plugins, wp-blog, blog, wp, widget, widgets, back up, sådan, how to, rich pin, pinterest, 6, ting, blogindlæg

I dag får du (endnu) et indlæg, der henvendt til dig, der er blogger. Der findes tusindevis af gode tips og tricks til at få flere læsere ind på din blog – og få dem til at komme tilbage. Jeg har erfaret, at følgende 6 tips er med til at læsere finder vej ind til mine indlæg, og jeg vil selvfølgelig gerne dele dem med dig.

Når du skriver indlæg til din blog, er det godt at indlægget er SEO-optimeret (hvilket jeg har skrevet om tidligere), og at det er letlæseligt. Jeg håber, du kan gøre brug af følgende 6 tips.

1. Skriv en fængende titel

Når du vælger din titel på det enkelte indlæg, skal du huske, at titlen ofte er afgørende for, om læseren klikker sig ind på bloggen eller ej. Din titel er det første læserne møder, uanset om det er på de sociale medier eller på en søgemaskine.

Derfor er det vigtigt, at den siger noget om indholdet i dit indlæg!

Husk, vi er alle, inklusiv mig selv, tiltrukket af gode og fængende titler – så husk at gøre mig nysgerrig, så jeg klikker mig videre til din blog 😉

2. Brug billeder i dine indlæg

blogindlæg, mac, tastatur, computer, blog, blogger, 6 ting

Det er måske en selvfølge, at jeg skriver dette. Måske ikke. Ren tekst “sælger” bare ikke lige så godt, som når der er billeder med.

Jeg tror, vi er mange, der er visuelle anlagt, og jeg er overbevist om, at vi er endnu flere, der elsker æstetik og historier fortalt med billeder! Har jeg ret?! 🙂

Eftersom jeg bruger Pinterest og Instagram rigtigt meget, så deler jeg også mine billeder dér. Måske et ekstra lille tip til dig?

Husk, at du ikke må bruge tilfældige billeder på dit indlæg. Med mindre du selv har taget billedet, selvfølgelig! Du skal derfor altid spørge om lov, når du bruger en andens billede.

3. Brug Overskrift Tags

Når du bruger overskrifter, kan du nemt opdele dit indhold og holde fokus på det vigtigste i dit indlæg. Ved at bruge overskrifterne på denne måde, vil søgemaskinerne også kunne fortælle den søgende om dit indhold.

Smart, ikk?! 🙂

I WordPress, har du 6 muligheder for forskellige typer overskrift. De går fra Overskrift1 til Overskrift6. Jeg vil klart anbefale dig at bruge Overskrift2 eller Overskrift3.

blogindlæg, mac, tastatur, computer, blog, blogger, 6 ting

4. Udfyld titel og beskrivelse

For at sikre, at dine indlæg ligger højest i søgemaskinerne, skal du sikre dig, at du har udfyldt fokusnøgleordet samt metabeskrivelsen på dit indlæg.

Når du har udfyldt med det pågældende nøgleord, vil metabeskrivelsen fremgå i søgningen på de forskellige søgemaskiner.

Jeg bruger Yoast SEO-plugin, som jeg tidligere har beskrevet. Se mere her.

blogindlæg, mac, tastatur, computer, blog, blogger, 6 ting

5. Link til ældre indlæg på din egen side

Så snart det er muligt, så bør du linke til dine egne indlæg. Altså, når du skriver et nyt indlæg skal du linke til et ældre indlæg (selvfølgelig, hvis det er relevant).

Når du gør dette, er du med til at trække trafik til din blog – til andre sider på bloggen – og du får læserne til at blive i længere tid.

6. Stil et spørgsmål

Få gang i snakken ved at stille et spørgsmål eller to i slutningen af dine indlæg. Hvis du mangler kommentarer fra dine læsere, er det at stille dem et spørgsmål en rigtig god måde til at opfordre dine læsere til at efterlade en kommentar, inden de smutter igen 🙂

God fornøjelse med at bruge disse 6 tips og rigtig god fornøjelse med at blogge!

Kunne du bruge mine tips? Fortæl mig det i en kommentar herunder 🙂

Kærlig hilsen Katrine

Pin It on Pinterest