Alting kommer til den, der venter | Willowlounge.dk

Så har jeg fået svar fra! Og endda et positivt et – skønt.

 

For noget tid siden købte jeg shampoo på nettet, billigt. Desværre var flasken knækket i toppen, så der var shampoo i hele kassen. Ad, den var ulækker og klistret. Jeg fik det hele rengjort og skrevet til firmaet. Og i dag har jeg fået svar. De sender mig en ny flaske og beklager meget, at den var gået i stykker. Så håber jeg bare, at den næste ikke er gået i stykker under transporten!

For lige at følge op på hende Laura, så kan jeg fortælle, at hun sov i to timer og så stod hun pludselig i køkkenet og var MEGET varm og forsovet… Mens hun gned sig i øjnene, bad hun om mad. Jeg havde mine bange anelser og fik “desværre” ret. Jeg tog kærligt om hende og sad lidt med hende. Kort tid efter havde hun spist en portion havregryn og var nu klar til at hygge mere. Vi fik hende dog overbevist om, at hun skulle i seng igen. Kenneth er nu gået ind til hende igen. Det er lidt svært for hende, så hun skal hjælpes på vej. Og det gør vi. Selvfølgelig!

Tiden er nu kommet til at smække fødderne op og zappe resten af aftenen væk…

Pin It on Pinterest