Chokoladeskåle til fødselsdagen | Willowlounge.dk

10 Festlige chokoladeskåle

chokolade, chokoladeskåle, fødselsdag, børnefødselsdag, opskrift

Odense Marcipans hjemmeside har jeg for lang tid siden fundet dette billede. Jeg gemte billedet, for jeg tænkte, at det var en nem måde at servere noget festligt til en fødselsdag. For eksempel til en børnefødselsdag.

Jeg kan jo pynte de lækre chokoladeskåle som jeg har lyst til, men denne opskrift lyder tilpas nem og lige til. Ligesom jeg kan lide det!

Nu dukkede billedet op, og jeg vil da lige dele opskriften med dig 😀

Opskriften kan du læse på billedet, og jeg tænker, at jeg vil tilføje mini-skumfiduser og chokoladesauce i skålene. Og måske hindbær i stedet for jordbær. Eller den frugt, som fødselsdagsbarnet bedst kan lide.

For en god ordens skyld, kommer opskriften herunder:

Chokoladeskåle med fyld

  • 8 chokoladeskåle
  • 1/2 liter vanilieis
  • 10 jordbær eller 20 hindbær
  • snørebånd, eventuelt med jordbærsmag

Sådan gør du:

Fyld chokoladeskåle med vaniljeis rørt let med frugten. Skålene pyntes med den topping, du bedst kan lide.

Jeg synes, det er fantastisk – simpelt og nemt 🙂 Og lækkert!

Hvad synes du?

Velbekomme.

Kærlig hilsen Katrine