Pilea-plante til mig

Jeg har været så heldig at få en model af den populære pilea-plante af en tidligere kollega. Hun havde en stående, som hun gerne ville give videre. Jeg er glad! Nu mangler jeg blot at potte den om – og få gang i de små babyer, der vokser i bunden af potten.

plante, pilea, ny, pilealovers, planter, plante, pilea, ny, pilealovers, planter,

Jeg synes, den er så fin 🙂

Floradania.dk skriver de, at planten trives bedst på en lys placering, men tåler ikke direkte sol. De skriver også, at jeg skal holde pottejorden jævnt fugtig samt gøde cirka ved hver fjerde vanding, i vækstperioden.

Jeg har den lige nu stående i mit store sydvendte vindue, hvor solen ikke står direkte ind, fordi udestuen skærmer for det direkte lys.

Planten passer så fint ind i min samling. Jeg er ikke færdig med at få fat på flere af de grønne venner 😉

God søndag eftermiddag til dig og dine!

Kærlig hilsen Katrine

Pin It on Pinterest