Endnu flere af de bedste plugins

De bedste plugins, du kan installere på din WordPress-side er mange. Og forskellige, alt efter, hvilket behov eller ønske, du har.

Dette er det tredje indlæg om, hvilke plugins, jeg mener, du ikke kan leve uden! Det første kan du læse her og nummer to kan du læse her.

Mange af de bedste plugins er gratis, og de er alle rimelig nemme at sætte op. Skulle du komme i tvivl om noget, så spørg mig efter hjælp. Jeg hjælper dig gerne!

 

Endnu flere af de bedste plugins, wordpress

 

Contact Form 7

Contact Form 7 er det mest populære kontaktform-plugin på markedet. Du kan lave dine egne kontaktformularer præcis som du har lyst, og så mange som du har lyst. Og så er det gratis. Jeg bruger det selv, og det er nemt at sætte op!

Jeg bruger den under min kontaktside.

 

Theme Authenticity Checker

Theme Authenticity Checker (TAC) er rigtig rar at have, hvis du installerer et gratis tema. Problemet med gratis temaer og højst sandsynligt gratis tilgængelige premium temaer er, at de kan indeholde uønsket kode (og muligvis virus).

De fleste gratis temaer indeholder et backlink i footeren. Nogen gange er det til udviklerens egen side, men andre gange er det til en side man bestemt ikke vil linke til. Så er det rart at kunne se hvor koden er, så man kan fjerne den.

Det er specielt gældende, hvis man er så uheldig at få en kode ind, der virker som en bagdør for en hacker.

Pluginet ligger under “udseende” og hedder TAC. Her kan du se, hvilke temaer, der er clearet, og hvilke der muligvis har en uønsket kode.

 

WordPress Editorial Calender

Hvis du som mig, godt kan lide at planlægge blogindlæg, så skal du hente WordPress Editorial Calendar. Den giver dig et nemt overblik over, hvilke indlæg du har planlagt til hvornår.

Du kan “drag and drop” indlæg, hvis du vil udgive nogle indlæg på en anden dag end lige først planlagt. Det er meget nemmere med denne, end hvis du skal ind på hvert enkelt indlæg og rette datoen til.

 

Add Widget After Content

Endnu flere af de bedste plugins

Add Widget After Content er rigtig god at bruge, når du vil tilføje et dokument efter hvert indlæg. Jeg bruger det som en sign-up boks, hvor jeg tilbyder 5 nemme opskrifter.

Du kan tilføge lige præcis den tekst eller billede, som du ønsker. Og du kan også vælge på de enkelte indlæg, om den slet ikke skal vises. Dét er mega-smart!

 

Hvilke plugins er dine favoritter?

 

Kærlig hilsen Katrine

 

GemGem

Pin It on Pinterest