For et år siden | Willowlounge.dk

For præcis ét år siden delte jeg denne opskrift med dig

Og jeg synes stadigvæk, den er så god, at det ikke vil skade hverken dig eller mig at gentage den 😉

‹«♣»›

Jeg har lige sat en dej i køleskabet, som skal stå dér til i morgen, hvor jeg vil bage lækre boller.

dej, koldhævet, koldhævede boller

Opskriften kommer her:

  • 5 dl koldt vand
  • en lille klump gær – omkring 10 gram, vil jeg tro
  • 1 tsk. salt
  • kanel
  • sukker
  • 2 håndfulde grovvalsede havregryn
  • mel, så det passer

Jeg har rørt det hele sammen i en stor skål, hvorefter jeg har dækket den med film og sat på køl. I morgen vil jeg bage lækre boller, som er gode til eftermiddagssulten eller til madpakken.

Jeg vil bage dem i ca. 15 minutter ved 200 grader, til de er gyldne og tilpasse hule i lyden (når jeg banker dem i bunden). De skal selvfølgelig lige hæve i en halv times tid, inden de bages.

Velbekomme!

‹«♣»›

Pin It on Pinterest