Hængeplante med blomst - kokadame | Willowlounge.dk

Hængeplante med blomst – kokadame

Jeg er vild med planter! Jeg er vild med planter, der hænger, planter, der står og planter, der pynter! Også dem med blomst.

hængeplante, plante, kokos, kokosophæng, grønt

Mit seneste køb er fra Marchecentral på Mølleplads, og jeg er meget inspireret af stilen i butikken. Jeg kunne aldrig drømme om at indrette mig sådan, men jeg synes, det er en lækker butik!

Jeg er (jo) sådan en, der er lang tid om at tage en beslutning. Det vidste du måske… Men når jeg shopper, så skal jeg altid lige være helt sikker. Det er noget, der er kommet på mine gamle dage, og det generer mig nogle gange. Jeg er slet ikke så impulsstyret længere. Andre (læs: Kenneth) synes helt sikkert, det er fint, men ikke mig.

Jeg ville ønske, at jeg bare slog til ved første øjekast for så derefter at finde ud af, hvad jeg kan gøre med det købte.

Se nu bare planten her. Den har jeg kredset om i flere måneder!! Og et eller andet sted, er det jo vildt fjollet, for den koster kr. 60,-, så det er ikke prisen, der har holdt mig tilbage…

Jeg er ikke helt klar over, hvad det er for en plante, der er i skålen. Den kan tages op og jeg kan nemt komme til at vande den. Hvis jeg havde valgt modellen et nummer mindre, så skulle den ligge i blød. Den er ikke mulig at vande, ligesom denne.

hængeplante, plante, kokos, kokosophæng, grønthængeplante, plante, kokos, kokosophæng, grønthængeplante, plante, kokos, kokosophæng, grønthængeplante, plante, kokos, kokosophæng, grønt

Jeg synes, den er SÅ fin.

Den er enkel og meget nem at holde. Win-win 😀

Jeg tog lidt billeder af den, up close, forleden, da solen stod højt på himmelen og solen skinnede.

Planter-planter-planter

Jeg har, foruden denne plante, gang i et plante-hjørne. Jeg har lige så stille bygget det op, købt flere planter dertil, plantet små aflæggere i nye potter og fået dem til at gro.

Pludselig en dag siger Kenneth til mig: Jeg er vild med det, du har gang i derovre! YAY, tænkte jeg!! 😀 Så er vi heldigvis to.

hængeplante, plante, kokos, kokosophæng, grønt, planter

Der er kommet flere planter til siden billedet blev taget. Jeg skal nok lige opdatere dig, når solen skinner på den rigtige måde (og jeg har fået tørt støv af bladene 😉 ) så du kan se, hvordan der ser ud nu.

Har du også en hængeplante hjemme hos dig?

Ét er sikkert. Jeg er ikke færdig med at hænge planter op. Der skal flere til. Jeg elsker dem!

hængeplante, plante, kokos, kokosophæng, grønt

Kærlig hilsen Katrine

Pin It on Pinterest