Jeg er kold som is!

Nå, men det må jeg jo så lige tænke lidt over!

kold, is, test, farver, grå

Det var ikke et rart svar, men det passer vist meget godt 😉

Altså så’n rent farvemæssigt, passer det meget godt. Ikke personligt, håber jeg!?! *fnis*

Jeg har taget testen på Flüggers hjemmeside – måske du også har lyst til at teste dig selv?

Jeg har en svaghed for grå i disse dage (=læs måneder), og jeg drømmer om at male hele soveværelset oxyderet grå. Jeg er overbevist om, at det vil skabe den helt rette hule-stemning, som jeg tror vil være rigtig god at sove i!

Jeg må jo pt. ikke selv lave noget, der er fysisk hårdt, så jeg må se, om jeg kan overtale Kenneth til at male 😉 Eller også må jeg vente til jeg igen må lave fysiske hårde ting…

Billeder med kolde vægge

Jeg er SÅ inspireret af billeder som disse:

kold, is, grå, indretning kold, is, grå, indretning kold, is, grå, indretning

Alle billederne er fra min profil på Pinterest. Du er velkommen til at følge med dér, hvis du har lyst. Og lad mig endelig vide dit brugernavn derinde også, så jeg kan få endnu mere visuel inspiration 😀

Jeg elsker kontrasten mellem det mørke og lyse, det grå og det hvide. Jeg skal SÅ meget have det sådan her herhjemme. I love it!

God 1. oktober til dig og dine. Må den blive mindre kold end min test 😉

Kærlig hilsen Katrine

Pin It on Pinterest