Koldrøget laks – inspiration til en nem frokost

Min frokost på sådan en langfredag må meget gerne være denne. Vi er hjemme hele dagen i dag, så det ville være skønt med noget ekstra lækkert, der tilmed er nemt.

koldrøget laks, opskrift, lækkert koldrøget laks, opskrift, lækkertTil frokost i lørdags serverede jeg en lækker og meget nem ret til Kenneth og jeg.

Jeg havde et helt stykke koldrøget laks, som jeg skar i skiver og lagde pænt på et fad. Hertil havde jeg snittet et hjertesalat fint og rørt en dressing af creme fraiche, salt med parmesan fra Nicholas Vahé, lidt hvidløgssalt og en smule sukker.

Jeg lunede et af de billige ciabattabrød i ovnen og skar skiver af det.

Som du kan se på billederne, så blev brødet pyntet fint – og det smagte skønt!

Velbekomme 🙂

 

Pin It on Pinterest