Macbook stickers | Willowlounge.dk

Macbook stickers

Jeg har købt mig en sticker til min MacBook Air. Det er meget længe siden, jeg har bestilt den, og den har været længe undervejs. Heldigvis synes jeg, den var ventetiden værd!

Den her sticker – eller klistermærke om du vil – er af en rimelig god kvalitet. Tykkelsen på klistermærket er tilpas kraftigt til, at den er nem at sætte fast på macbook’en, og den virker også til at være holdbar.

macbook, sticker, stickers, air, pro, den lille havfrue, klistermærke til mac

Den sidder nu fast, og jeg er forelsket!

Jeg synes simpelthen, den er SÅ sød og charmerende – også selvom jeg aldrig har været specielt vild med Ariel. Hvad synes du?

Jeg har (selvfølgelig) købt mere end én, for når jeg nu skulle bestille noget langvejs fra, så kunne jeg lige så godt købe to. Den anden skal sidde på Kenneths Macbook Pro. Den monterer jeg senere, når han er færdig med den på sit arbejde.

macbook, sticker, stickers, air, pro, den lille havfrue, klistermærke til mac

Jeg har valgt en anden model til hans mac – den er ikke SÅ tøset, men stadig enorm sød! Den skal jeg nok vise dig, når den sidder, hvor den skal.

Vil du også have en sticker på din bærbare? 😉

Både Laura og Vera var vildt begejstrede for det nye look på min Macbook her til morgen. De synes, den var “cute” og “nice” 🙂

Vera fik opereret dræn i ørerne i går formiddags, og det forløb helt som det skulle. Den bekymrede mor kunne godt pakke sammen og nyde, at Vera nu ikke længere har ondt eller klager over små smerter i ørerne.

Drænene er lidt større denne (4.) gang, og hun havde derfor lidt mere ondt efter opvågningen. Hun fik smertestillende, da vi kom hjem og lå på sofaen den første times tid, sammen med en skål fyldt med morgenmad.

I dag har hun slet ikke givet udtryk for nogen form for gener eller smerter! Dejligt. Det kan kun blive en god weekend!

Jeg ønsker dig en go’ én!

Kærlig hilsen Katrine

Pin It on Pinterest