Ny tandlæge - skal/skal ikke? | Willowlounge.dk

Ny tandlæge – skal/skal ikke?!

Jeg overvejer at skifte tandlæge. Men jeg ved ikke, om jeg tør. Jeg ved ikke, om jeg har mod på at starte forfra med en ny. Giver det mening? Aj, det lyder næsten som om det er et personligt forhold – som var det med en mand – men det nu bare et tandlægeskift…

tandlæge, skift, tandlægeskift, overvejer

Jeg synes, det er en tillidssag at vælge tandlæge – jeg vil ikke bare tage hvem som helst. Så jeg beder om din hjælp! Kan du hjælpe mig?

Jeg er som sådan ikke utilfreds med min tandlæges arbejde eller dennes personlighed. Der er dog flere små ting, der gør, at jeg overvejer skiftet. Jeg ved bare ikke hvorhen. Jeg bor jo i Aalborg, og jeg vil derfor gerne have, at den kommende tandlæge også bor i Aalborg. Det er (vist) mit eneste krav. Jeg Vi har jo en bil, så det er ikke altafgørende, hvor det bliver henne. Måske bare i omegnen af Aalborg.

Jeg har også spurgt på Instagram. Læs gerne med dér også, ikk?!

Hvilken tandlæge har du? Er du tilfreds? Og hvem vil du anbefale til mig?

Jeg håber, du vil hjælpe mig! 🙂

Kærlig hilsen Katrine

Pin It on Pinterest