Flere af de bedste plugins

Plugins – can’t live without them!

plugins, wp-blog, blog, wp,

I dagens indlæg giver jeg dig endnu flere tips til at få de bedste plugins på DIN blog! Jeg er blevet fuldstændig besat af at finde de bedste plugins til min blog, og jeg vil derfor dele dem med dig. Så sæt dig ned, skænk en kop kaffe og tag dig god tid til at læse mine forslag.

God læselyst!

1. COMMENT REPLY NOTIFICATION (gratis)

plugins, plugin, kommentar, optimer

Den første plugin er et nemt værktøj, der giver dine læsere mulighed for at modtage en mail med et svar fra dig.

Der findes nemlig (næsten) ikke noget værre end at vente på et svar! Heller ikke, når det gælder et svar fra en blogger med et indlæg, som du har kommenteret på eller spurgt om noget. Vel?!

Vidste du, at de fleste mennesker, som kommenterer på din blog, slet ikke er klar over, at du har givet dem et svar?

Med Comment Reply Notification kan dine følgere vælge at få en follow-up-mail, når der kommer et svar fra dig på det enkelte indlæg. Smart, ikk?! De fleste vil blive overrasket over at høre fra dig, og chancerne for, at de vender tilbage til din blog er endnu større herefter!

Bemærk, at dette plugin ikke er blevet opdateret i mere end to år, men det fungerer stadig perfekt – og lever helt klart op til mine forventninger her på willowlounge.dk 😉

2. FRIZZLY (gratis)

plugins

Dette er helt klart et helt fantastisk plugin til de sociale medier. Det gør det nemt at dele dine billeder på Pinterest, Facebook og Twitter.

Jeg bruger ikke Twitter aktivt, men derimod bruger jeg Pinterest og Facebook HVER DAG! Det er en rigtig god og troværdig måde at få dine læsere over på din blog.

Nå, tilbage til Frizzly; Når læseren fører musen henover et billede, vil de tre ikoner komme frem på midten af billedet. Dette opfordrer dine følgere til at dele dine billeder, og på den måde kan du komme ud til endnu flere læsere og følgere. Lækkert, ikk?!

Jeg håber, du kan bruge mine tips? Og husk at følge med, for der kommer flere igen, snart 😉

Rigtig god dag til dig og dine!

Kærlig hilsen Katrine

Pin It on Pinterest