Proteinpandekager - sund opskrift | Willowlounge.dk

Proteinpandekager – opskrift

Protein er vigtigt at spise! Både morgen, middag og aften. Jeg har sagt det før, og jeg siger det igen; Protein er din kilde til en mæt krop, der fungerer optimalt!

Jeg har i dag lavet disse proteinpandekager, som er DE NEMMESTE at lave! Der er kun 5 ingredienser, og det smager sk…godt. Og så mætter de!

proteinpandekager, pandekager, opskrift, sundt, kostvejleder, kostvejledning, willowlounge.dk

Jeg er i virkeligheden ikke særlig vild med banan. Lakridsrodspulver er med til at ophæve/neutralisere den skarpe banansmag, så det tilsætter jeg gerne. Pandekagerne smager IKKE af lakrids og de smager ikke så meget af banan.

Jeg kan lide dem, og jeg vil derfor gerne dele opskriften med dig!

Opskriften på proteinpandekager er til én person:

  • 2 æg
  • 1/2 banan – meget moden
  • 1 tsk kanel
  • 1 tsk lakridsrodspulver
  • 1/2 tsk vaniljepulver

Sådan gør du:

Mos bananen med en gaffel. Tag en skål og put æggene heri. Pisk æggene med gaflen, så blommer og hvider bliver blandet godt. Tilsæt bagefter den mosede banan sammen med kanel, lakridsrodspulver og vaniljepulver. Pisk godt, så der ikke er nogle klumper fra krydderierne.

Varm en pande og kom lidt kokosolie på. Steg pandekagerne i den størrelse, du ønsker. Jo mindre de er, jo nemmere er de at vende på panden. Jeg plejer at stege to af gangen – én i hver side. Jeg fik 10 pandekager af denne portion, fordi jeg havde doblet opskriften op. Vend pandekagerne, når du kan se, at æggemassen har sat sig og inden, de bliver for mørke.

proteinpandekager, pandekager, opskrift, sundt, kostvejleder, kostvejledning, willowlounge.dk

Nyd pandekagerne sammen med en god kop kaffe eller grøn te – og hvis du ønsker at slanke dig, så drik et olieshot til også!

Velbekomme.

Kærlig hilsen Katrine

 

proteinpandekager