RadiCover - cover til Lauras iPad | Willowlounge.dk

Radicover

Jeg er i denne heldige situation, at jeg har fået lov til at teste et cover fra RadiCover. Så hermed en lille reklame fra mig til dig.

RadiCover kender du måske. De er kendt for at lave beskyttelse mod de strålinger, der kommer fra vores devices. Måske er du bekendt med, at mobilerne og iPad’erne sender stråler ud, der kan være skadelige for os. Det kan medføre hovedpine, søvnbesvær, koncentrationsbesvær og celleforandringer.

 

Det er jo fuldstændigt vanvittigt!!

 

Kenneth går altid med sin mobil i højre bukselomme. Mobilen ligger altså op ad hans lår det meste af dagen.

For nogle uger siden fortalte han mig, at han havde et lille område på sit lår, som han ikke rigtig kunne mærke. Han var følelsesløs på et område, der svarer til en lille hånd.

Jeg var slet ikke i tvivl om, at det var strålerne, der var skyld i det. Og jeg fortalte Kenneth, at vi skulle anskaffe os et cover, der kan beskytte ham.

MEN…

Kenneth har fået en iPhone X, og RadiCover har endnu ikke cover til denne nye model, så derfor valgte jeg i stedet at teste et cover til Lauras iPad.

 

RadiCover til iPad

Vi satte coveret på, og Laura blev LYN-hurtigt glad for det.

Hun fortalte mig, at dét, hun er mest glad for ved coveret er, at det lukker rigtigt godt omkring iPad’en, og at den kan stå op, så hun nemt kan se Youtube derpå. Og så tilføjer hun også, at hun er vildt glad for, at hun ikke bliver ramt “af de der stråler” (som hun siger det) 😉

Måske du kan fornemme, at iPad’en buer lidt oppe i toppen?

Den er god nok. Laura er kommet til at bøje den inden coveret kom på, men heldigvis er den ikke knækket. Så vi er alle MEGET glade for coveret herhjemme – så er iPad’en nemlig godt beskyttet. Og går forhåbenligt aldrig i stykker 😀

 

Vi har kun haft coveret i et par dage, og indtil nu er det lovende. Det lever fuldt op til vores krav, og hende, der skal bruge det hver dag, er tilfreds. Så top-point herfra 🙂

 

Har du erfaring med RadiCover?

Jeg vil rigtig gerne høre om det, så skriv lige til mig 😉

 

Rigtig god weekend til dig og dine.

 

Kærlig hilsen Katrine

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

Pin It on Pinterest