Sådan laver du en "Tak for din kommentar"-side | Willowlounge.dk

Tak for din kommentar-side

Jeg var lige forbi en anden blog for at skrive en kommentar. Det gør jeg tit, så det er der som sådan ikke noget nyt i. Det, der imponerede mig på den blog var, at jeg automatisk blev ført over til en “Tak for din kommentar”-side.
Se, dét synes jeg er en rigtig god idé, og du kan ovenikøbet tilbyde noget ekstra til dine læsere, som fx en tilmelding til nyhedsbreve, et link til dine sociale medier, osv.! Dét er en god måde at komme tættere på dine læsere, synes jeg.

Guiden herunder er lavet til dig, der blogger med WordPress.org.

tak for din kommentar, sådan laver du, wordpress.org, how-to, diy, plugin

Hvad skal du så tilføje til Tak for din kommentar-side?

Der findes mange muligheder, og jeg har blot fremhævet nogle få stykker.

Din tilmeldingsformular til nyhedsbreve. Hvis læserne efterlod en kommentar, kan de sansynligvis lide dig og det, du skriver om. De mangler måske blot et lille skub til at få tilmeldt sig til din liste. Og når den er lige dér, foran deres næse, er chancen for en tilmelding større.

Dine bedste indlæg. Du har omkring 3 sekunder til at vise, hvad du kan og hvad du har at tilbyde. Pral med nogle af dine bedste indlæg!

En venlig besked. Læserne har allerede brugt deres dyrebare tid på at skrive en kommentar, så jeg synes, det er god stil at vise, at du er glad for det. Sig tak og vis, at du mener det!

Hvordan får du tilføjet denne side – og hvordan får du ført læserne derover, når de har kommenteret første gang?

  1. Først skal du tilføje en ny side. Til venstre i menuen klikker du på “Sider”, og herefter “Tilføj ny”. Døb den noget simpelt, fx. “Tak for din kommentar”. Udgiv siden og tjek, at den ikke er synlig/kan ses på din blog/menu.
  2. Installer dette plugin – Yoast Comment Hacks – du kan finde det ved at klikke på linket eller ved at tilføje det under Plugin-siden i menuen i WordPress (tilføj nyt plugin).
  3. Sæt det op. Når du har installeret plugin’et, finder du det under Indstillinger –> Comment Hacks. Ved 3. faneblad skal du vælge din “Tak for din kommentar”-side (eller hvad du nu har døbt den).

Nemt, ikk?! 😉

Vil du se, hvordan det virker? Så skriv en kommentar herunder og se, hvad der sker 😀

Kærlig hilsen Katrine

Pin It on Pinterest