Sidste år ved denne tid…

…kunne du læse om, at jeg var flyttet og skulle til at stå på egne ben!

Altså, jeg bor (også dengang) stadig sammen med Kenneth, for det er “bare” bloggen, der flyttede. Jeg kan huske, at jeg synes, det var STORT, og jeg var meget glad for min beslutning.

I det sidste år er der sket meget. Både med mig personligt og også med bloggen. Jeg er stadig lige så vild med at blogge, som dengang, og jeg ser frem til mange flere fortællinger og halv-kloge ord fra mig til dig!

God læselyst!

sidste år, bloggen, mig, new york,

Jeg er flyttet, og bloggen er nu helt min egen

Det er lidt ligesom at være flyttet hjemmefra. Du kender sikkert følelsen af spænding blandet med frygt. Jeg springer ud i det og står på egne ben.

Jeg skal ikke dele den med andre. Jeg kan gøre som jeg vil, og jeg har mange planer! Både her og i den virkelige verden. Bloggen er flyttet, og det er her, jeg vil gøre mig mine tanker fremover.

Jeg byder dig hjertelig velkommen. Jeg håber, du føler dig hjemme og tager dig tid til at læse med. Jeg vil elske en kommentar i ny og næ, og jeg bliver glad, når jeg ved, du er med mig. Jeg håber, du kan lide looket på siden. Jeg har gjort den lidt tøset, og jeg synes, den passer godt til mig.

Jeg ved ikke, hvad fremtiden vil bringe. Det er der ingen, der gør. Men jeg ved, at jeg kan træffe mine egne beslutninger, og at det kun er mig, der kan ændre ved de ting, som jeg ønsker, der skal ændres.

Og netop ændringer skal der til. Ikke så meget her på bloggen, men med mig selv som menneske. Jeg skal have lært nye vaner, ændret på gamle og “skruet på knapper”, så jeg nemmere kan komme ud af de tanker, som jeg længe har gået med.

Ikke mere om det nu. Det vender jeg tilbage med.

Jeg håber inderligt, at du vil følge mig og min udvikling, min hverdag og mine tanker!

 

Kærlig hilsen Katrine

Pin It on Pinterest