Sund kyllingesalat - god frokost, der mætter | Willowlounge.dk

Sund kyllingesalat – god frokost, der mætter

Kyllingesalat er både nemt og lækkert. Jeg har tidligere fortalt dig, at jeg ELSKER kylling, og jeg tilbereder ofte store mængder af gangen, så der altid er noget til dagen efter eller til madpakken.

sund kyllingesalat, opskrift, sundt, nemt, frokost sund kyllingesalat, opskrift, sundt, nemt, frokost

I dag får du en opskrift på min udgave af en nem og sund kyllingesalat. Den er nem at lave og den smager godt. Du kan altid tilsætte de krydderier, du holder mest af. I denne udgave har jeg ikke tilsat andet end løg, salt og peber. Næste gang jeg laver den, så vil jeg tilsætte karry. Kylling og karry smager altid godt sammen!

Opskriften på en sund kyllingesalat får du her:

  • 120 g kylling (eventuelt en rest fra aftensmaden)
  • 30 g mayonnaise
  • 30 g creme fraiche
  • 1/2 hakket løg, evt. rødløg
  • evt. karry
  • salt og peber

Sådan gør du:

Bland mayonnaise med creme fraiche og tilsæt de finthakkede løg. Rør godt rundt. Skær kyllingen i små stykker og tilsæt det i skålen med mayonnaise-blandingen. Smag til med salt og peber og evt. krydderier.

Server dertil 125 g gulerødder i stave og 10 af de bedste cherrytomater. Jeg kan bedst lide dem, der hedder datterini tomatoes. De er små, søde og altid gode!

Nem og lækker kyllingesalat!

Velbekomme.

Kærlig hilsen Katrine