Vores juletraditioner | Willowlounge.dk

Vores juletraditioner

Juletraditioner herhjemme varierer lidt, år efter år. Det er ikke altid, jeg får bagt småkager. Og det er ikke altid, at jeg er klar med juledekorationen fra 1. søndag i advent. Nogle gange kan jeg godt være for sent på den. Kender du det? Dog er der nogle traditioner, som vi overhovedet ikke ændrer på.

Èn af dem, vi ikke rokker ved, er at sove med juletræet. Yep! Du læste rigtigt. Vi flytter simpelthen vores madrasser ned i stuen og sover hele natten sammen med juletræet. Og nissen!

Indlægget er en del af Bloggers By Heart Julekalender
Juletraditioner, juletradition, julekugle, juletræ, pynt, jul,

Sidste år sov vi også med juletræet – og i dette link, kan du se mere om det.

Jeg har planer om, at vi skal sove med juletræet på torsdag, så jeg har endnu ikke nogle nye billeder. Du kan derfor se dem fra sidste år i linket ovenover 😉

Det er fantastisk og en lille smule magisk at sove i stuen. Vi går i seng på samme tidpunkt, alle fire, og som regel falder Kenneth og jeg i søvn før Laura. Vera er den første, der falder i søvn, men Laura er så spændt, at hun næsten ikke kan give slip(!). Det er både godt og skidt, for hun får ikke sovet så mange timer, som hun har brug for, men heldigvis har vi ferie, så det går nok. Følelsen af at sove i samme rum og sammen med nissen og juletræet, er det hele værd!

Juletraditioner, juletradition, julekugle, juletræ, pynt, jul,Juletraditioner, juletradition, julekugle, juletræ, pynt, jul,Juletraditioner, juletradition, julekugle, juletræ, pynt, jul,Juletraditioner, juletradition, julekugle, juletræ, pynt, jul,Juletraditioner, juletradition, julekugle, juletræ, pynt, jul,Juletraditioner, juletradition, julekugle, juletræ, pynt, jul,Juletraditioner, juletradition, julekugle, juletræ, pynt, jul,

Jeg har taget en masse makro-billeder af julekuglerne på vores træ. Hvert år køber jeg en ny julekugle, der angiver årstallet. Det er super-hyggeligt, synes jeg. Kuglerne er primært røde og guld.

Dog er der et par stykker, der skiller sig ud. Blandt andet den fra New York City. Den er hvid og med masser af glimmer!

Jeg har også en lyselilla julekugle med Madonna på. I love it!

Går du op i juletraditioner? Hvad er din yndlingstradition?

I morgen kan du læse næste indlæg i Bloggers By Hearts julekalender, når låge nr. 21 åbnes kl. 9.00 hos henkogthverdag.dk.

Kærlig hilsen Katrine

Pin It on Pinterest