FAQ

Ofte stillede spørgsmål
Denne FAQ er løbende under opdatering, og jeg vil svare på spørgsmål, der kommer ind
Jeg kan kontaktes på katrine@willowlounge.dk

Kærlig hilsen Katrine

Hvorfor blogger du?
Jeg startede min første blog for mere end 10 år siden. Dengang var det en form for dagbog til Laura, som dengang lå trygt inde i min mave. Jeg tænkte, at jeg ville skrive en masse tanker og oplevelser ned, som Laura kunne læse, når hun blev større.

Det udviklede sig ret hurtigt, og mere og andet kom ind i min indlæg, hvorfor jeg skiftede platform og navn – til kbrandborg.dk. Denne er nu Kenneths fotografside og -blog.

Efter ca. tre år købte jeg mit eget domæne og flyttede på egne ben. Jeg har ikke fortrudt det, og jeg elsker den udvikling, som bloggen har taget.

Jeg blogger mest om opskrifterhverdags-øjeblikke og om mig selv, men også om alt muligt, der rør mig ♥️

Hvad er dit arbejde – foruden at blogge?

Jeg bygger hjemmesider og jeg er personlig assistent. Du kan læse mere om det på min anden hjemmeside: www.katrinebrandborg.dk 

Hvor gamle er dine piger? Og hvor gammel er du?
Jeg er 41 år gammel (ung?!), og jeg var 29, da jeg fødte Laura. 5 år senere fødte jeg Vera, og de er i dag 11 og 6 år gamle.
Er du stadig stresset?
Uh, den er svær at svare på. Mit umiddelbare svar vil være “nej”, for det synes, jeg ikke, jeg er. Når jeg ser tilbage på den periode, hvor jeg gik hjemme, så er jeg ikke syg med stress mere. Men jeg ved også, at jeg ikke kan undgå stress. Stress er ikke en sygdom i sig selv, men når man ikke lytter efter de signaler, kroppen sender dig, så bliver det til en sygdom.

Jeg skal passe på mig selv, og jeg skal bruge det stress, der er i min hverdag. Det kan nemlig godt bruges positivt! ;)

Hvilken ret er din yndlingsret at lave?
Generelt, så elsker jeg at lave mad. Al slags mad. Jeg elsker at servere mad og se glæden i gæsternes øjne!

Jeg har mange favoritter, og noget af det, der gør en ret til en yndlings er blandt andet, at den er nem at lave. Og at der er tilbehør til, som kan pifte retten lidt mere op, som for eksempel cashewnødder til en wokret, guacamole til tortillas eller ciabattabrød med tomatsalsa til et godt stykke kød.

Se alle mine opskrifter her.

Hvilket kamera bruger du?
Jeg låner Kenneths Fuji X-T10 og min iPhone 6. Til Fuji’en hører et 18-55 mm objektiv med, som er god til både makro og til landskab. Jeg redigerer sjældent i billederne, og jeg bruger aldrig blitz.

Læs også mere her.

Fotografier
Hvis du vil låne eller bruge et af mine billeder, er det som regel muligt, men lad lige mig det lige vide og husk også at kreditere mig samt linke tilbage. Ikk’?! ;)
Hvad er affiliate?
Fra tid til anden vil der forekomme affiliatelinks på bloggen. Disse links har ingen betydning for dig som læser. Jeg tjener derimod en mindre procentdel af de køb, du foretager dig gennem disse links.

Det koster selvfølgelig ikke noget ekstra for dig, prisen er den samme, som hvis du køber direkte hos webshoppen, eller gennem et ikke-affiliatelink. Jeg sætter stor pris på, når du handler via de links, da de hjælper mig, så jeg kan blive ved med at blogge her på Willowlounge.dk.

Sponserede indlæg
Somme tider vil du opleve, at jeg skriver et sponseret indlæg. Jeg er selektiv med, hvad jeg har lyst til at skrive om, og du kan derfor forvente, at det 100 % er mine egne ord, der står i indlægget

Stil mig et spørgsmål

14 + 13 =

CAD2BBD1E4FE632FDDF0EE12B7FB3B2EC5CA8DCE