Jeg er flyttet, og bloggen er nu helt min egen

Det er lidt ligesom at være flyttet hjemmefra. Du kender sikkert følelsen af spænding blandet med frygt. Jeg springer ud i det og står på egne ben.

Jeg skal ikke dele den med andre. Jeg kan gøre som jeg vil, og jeg har mange planer! Både her og i den virkelige verden. Bloggen er flyttet, og det er her, jeg vil gøre mig mine tanker fremover.

Jeg byder dig hjertelig velkommen. Jeg håber, du føler dig hjemme og tager dig tid til at læse med. Jeg vil elske en kommentar i ny og næ, og jeg bliver glad, når jeg ved, du er med mig. Jeg håber, du kan lide looket på siden. Jeg har gjort den lidt tøset, og jeg synes, den passer godt til mig.

flyttet, Katrine, bloggen, velkommen, new york

Jeg ved ikke, hvad fremtiden vil bringe. Det er der ingen, der gør. Men jeg ved, at jeg kan træffe mine egne beslutninger, og at det kun er mig, der kan ændre ved de ting, som jeg ønsker, der skal ændres.

Og netop ændringer skal der til. Ikke så meget her på bloggen, men med mig selv som menneske. Jeg skal have lært nye vaner, ændret på gamle og “skruet på knapper”, så jeg nemmere kan komme ud af de tanker, som jeg længe har gået med.

Ikke mere om det nu. Det vender jeg tilbage med.

Jeg håber inderligt, at du vil følge mig og min udvikling, min hverdag og mine tanker!

God fredag til dig og dine

Kærlig hilsen Katrine

Pin It on Pinterest