Tæppe fra Ellos | Willowlounge.dk

Fladvævet gråt tæppe til stuen

Her kommer det vildeste reklameindlæg fra mig. Og det er med stor iver, jeg skriver indlægget, for jeg håber inderligt, at “nogen” bestiller det til mig ?

tæppe fra ellos

Jeg er SÅ vild med det her tæppe fra Ellos. Prøv lige at se, hvor smukt det er. Det har den helt rigtige grå farve, det er en smule blank i overfladen og så er det fladt. Ikke langhåret, så Molly begynder at tygge i det eller spise det, men lige tilpas glatvævet til, at det er lunt og blødt for fødderne OG smukt at se på!

 

tæppe fra Ellos

 

Tæppet er PERFEKT ind til stuen, hvor det skal ligge lidt ind under sofaen og med vores smukke sofabord ovenpå. Aj, som jeg er ramt! ❤️

Tæppe fra Ellos

 

Lige nu – i skrivende stund – er der 25% rabat på det. Og selvom tæppet er pænt dyrt, så er jeg overbevist om, at det skal hjem til mig at bo.

 

Hvad siger du? Er det ikke smukt?

 

Kærlig hilsen Katrine

 

Ps. Se også dette indlæg for andre lækre indkøb, jeg drømmer om