Jeg drømmer stadig om ny ny sofa | Willowlounge.dk

Inspiration til ny sofa – til mig!

Herhjemme er vi de glade ejere af en gammel, brun lædersofa. En model, der har været i familien i flere år – jeg kan tydeligt huske den fra mine forældres hjem, da jeg var lille. Det er ikke første gang, jeg skriver om nye sofaer. Jeg ved det! Læs eventuelt med her, hvis du vil læse, hvad jeg drømte om tilbage i april 2013…

sofa, ikea

Denne model fra IKEA kunne være fin. Modellen hedder Karlstad 3 personers – Isunda grå. Modellen er lige op og ned. Ingen dikke-darer og ikke så meget krummelurer. Det er lige mig!

En anden model kunne være én af dem fra Sofakompagniet. Denne model hedder Vera (pudsigt nok!), og den er bare SÅ lækker, synes jeg. Farven hedder Vendy Cool Grey, og vil passe perfekt til vores blå væg!

Hvis modellen skal være en chaicelong, så kunne samme model, som den første, være super – bare større.

sofa, ikea, chaicelong

Karlstad 3 personers med chaicelong, Isunda grå

Charlie, 3-seater sofa med chaicelong

Jeg er altså også smaskforelsket i Poeten. Det er en klassiker! (men i en prisklasse uden for min liga)

sofa, brdr. sørensen

Denne lækre og lyserøde sofa er da helt igennem smuk! Men jeg kunne ikke finde på at købe den…

Wow – Nova 1 fra Wendelbo er virkelig også smuk og enkel. I Love It!

Det vildeste sofa-køb må altså bare være en Wegner!! Jeg tvivler på, at jeg nogensinde får råd, men jeg har da lov at håbe!

wegner, sofa, dream, nice to have

Ja, ja – min dag skal nok komme! Jeg venter pænt 🙂

GemGemGemGem