Se mit nye cover til iPhone | Willowlounge.dk

Se mit nye iPhone cover

[indeholder reklamelinks]

Jeg har fået nyt cover på min mobil og det har Laura også.

Se mit nye cover til iPhone

 

GoCustomized kontaktede mig for at lave et samarbejde, og jeg takkede ja med det samme. Jeg havde nemlig i noget tid gået og sukket lidt efter et nyt cover, da mit nuværende var blevet lidt slidt på siderne.

Kender du til “loven om tiltrækning”?
I korte træk handler loven om tiltrækning om, at det du positivt sender ud i universet kommer positivt tilbage til dig. Jeg siger ofte højt, når jeg skal parkere et sted inde i nye, at “der er en parkeringsplads til mig, når jeg kommer derind” (for vi ved jo alle, hvor svært det nogle gange kan være at få en god parkeringsplads lige i nærheden af dér, hvor man skal være). Og når jeg husker at sige det højt, så ER der en plads til mig. Det er så vanvittigt, men ikke desto mindre sandt.

Jeg har i noget tid efterhånden praktiseret det med stor succes. Og i dette tilfælde giver jeg loven om tiltrækning skylden for, at Thomas fra GoCustomized mailede til mig ?

 

GoCustomized er “et start-up som specialiserer sig i personliggjorte tablet- og mobilcovers og diverse tilbehør. Man kan designe sine helt egne mobil- og tabletcovers ved hjælp af vores super smarte designværktøj. Oftes indeholder designs et af sine egne billeder, noget grafik/mønster, firmalogoer eller anden tekst og citater. Derefter printer vi dette design på det valgte produkt.

Det er den perfekte måde hvorpå man kan indfange og genbesøge nogle af ens mest værdifulde minder, eventyr med vennerne eller vise logoet på ens blog”.

 

iPhone cover til Laura og mig

Jeg blev overbevist med det samme, og Laura og jeg gik i gang med at designe et cover med eget billede. Via deres side sad vi på skift og fandt frem til, hvad vi hver især kunne lide. Vi har begge to iPhones, så vi klikkede os frem til at designe vores eget cover til iPhone.

Jeg havde besluttet mig for at lave et cover, der kunne præsentere og reklamere for min forretning. Så baggrunden skulle selvfølgelig være min lilla farve og med mit logo.Se mit nye cover til iPhone

Nu, hvor jeg har coveret i hånden, så synes jeg faktisk, jeg har fået for meget tekst på.

Tanken om, at telefonen kunne ligge og reklamere for mig var god, men det fungerer ikke helt som jeg havde tænkt. Desværre.

Se mit nye cover til iPhone

 

Lauras cover med fin tekst og billede

Lauras cover, derimod, er blevet MEGA godt!

Se mit nye cover til iPhone

Se mit nye cover til iPhone

Er det ikke flot?

Jeg er vild med, at det er så enkelt – og så er jeg jo også lidt en sucker for jul ? Laura er også vildt glad for det.

 

Se mit nye cover til iPhone

 

Hvordan ser dit cover til mobilen ud? Har du et standard et? Og hvor tit mon du skifter?

Dét er jeg lidt nysgerrig på – og hvis du har lyst til at dele, så er jeg klar til at læse dit svar ?

Kærlig hilsen Katrine

 

Ps. Læs også gerne om, hvordan jeg hver måned forkæler mig selv med en Goodiebox