Jeg drømmer om en ny sofa | Willowlounge.dk

Jeg drømmer om en ny sofa

Drømmer du? Jeg gør! Og lige for tiden er det om en ny sofa!

drømmer, sofa, sofakompagniet drømmer, sofa, sofakompagniet drømmer, sofa, sofakompagniet

Jeg har i meget lang tid luret og surfet efter, afprøvet, siddet og ligget i samt mærket på ny sofa. Jeg er endnu ikke kommet frem til den helt rigtige model. Jeg er SÅ meget i tvivl om, hvilken model, det skal være.

Allerhelst vil jeg have en kæmpestor flyder, som vi alle kan slænge os i og som kan rumme en hel masse gæster. Det har vi desværre bare ikke plads til. Jeg drømmer altså også lidt om en model, der ligner dem på billederne her. Jeg er vild med 60’er looket! Priserne er også rigtigt gode – og stofprøverne, som jeg har modtaget ser altså rigtige fine ud.

Det eneste negative, jeg kan sige om sofaerne er, at jeg ikke kan få lov til at prøve dem, inden jeg køber. Producenten har nemlig valgt ikke at have en forhandler, for derfor at spare omkostninger i forbindelse med både forhandlerled, butik og showroom.drømmer, sofa, sofakompagniet drømmer, sofaJeg har SÅ meget lyst til at klikke den ene model i den virtuelle indkøbskurv, men lige nu tør jeg ikke…

Men gid, jeg gjorde!

Billederne er lånt lige her

Kærlig hilsen Katrine

Pin It on Pinterest