Gaver, jeg drømmer om

Jeg fylder snart 40 (!!), og jeg må hellere komme igang med at skrive nogle ønsker ned. Jeg ved, min vennekreds og familie meget snart vil spørge, hvad jeg ønsker mig – og i virkeligheden, så ønsker jeg mig bare at komme en tur til New York!

Aj, det passer ikke helt. Jeg ønsker mig også gaver, som kan pakkes ind. Jeg ønsker mig både noget, der er stort, og noget, der er småt. Her er nogle at de gaver, jeg drømmer om.

 

Ryatæppe

Tæppet herunder, fx! Jeg har været forelsket i det, lige siden jeg så det første gang. Det er efterhånden længe siden, og jeg er stadig vild med det.

gaver, jeg drømmer om, ellos, ryatæppe, nice to have, need, ønsker

Det kan købes hos Ellos.

Tæppet er en lille smule langhåret, og min største bekymring er, at det kan samle en masse fnuller, hår og krummer. Men det er PÆNT! 🙂

For noget tid siden solgte jeg vores gamle sofabord. Det var et flot designer-sofabord, i mørkt mahogni, som ikke rigtigt passede til resten af vores møbler. Lige siden har vi blot haft en bænk som sofabord. Jeg har ledt og ledt efter det helt rigtige til os, og jeg har fået en idé om, at et sofabord i guld vil være flot. Både til tæppet, sofaen og resten af rummet.

Sofabord i guld

gaver, jeg drømmer om, ellos, ryatæppe, nice to have, need, ønsker

Flere gaver

Denne er godt nok den dyreste gave, jeg pt. ønsker, men jeg ønsker mig den RIGTIGT meget! En ny iPhone – MED MERE PLADS, tak 😀

iPhone, gaver, jeg drømmer om, ellos, ryatæppe, nice to have, need, ønsker

Denne iPhone 6s har 64gb, og det tror jeg passer fint til alle de billeder, jeg tager 😉

Jeg skal nok vende tilbage med flere ønsker. Dette var bare lige et lille udkast.

Kærlig hilsen Katrine

 

GemGem

GemGem

Pin It on Pinterest