Tirsdag er gåtur og vejrtrækning | Willowlounge.dk

Gåtur, der gør mig godt

Lige siden november måned har jeg taget mig en daglig gåtur. Eller…næsten hver dag… Juleferien var (selvfølgelig) præget af samvær med familie og venner, og det var ikke hver dag jeg kom afsted der. Faktisk kom jeg ikke ud alene, men pyt, for det var så rart at være sammen med familien.

Lige nu – i dag – er det ikke pyt. Jeg har så mange blandede følelser inden i mig i disse dage. Jeg synes, det er svært at være stress-ramt. Jeg får hjælp, heldigvis. Det skal nok blive bedre…det er bare lidt svært lige nu…

stress, gåtur, gå, tur, vinter, winter, danmark, denmark

Hver dag går jeg en tur – og på min gåtur forleden mødte jeg dette syn. Det var smukt! Faktisk så smukt, at jeg var nødt til at stoppe op og tage et billede til gemmeren. Et mentalt billede var ikke nok. Sneen var flot, men den er bare så pokkers irriterende og kold. Jeg glædes over, at sneen nu er smeltet. Det gør det trods alt nemmere at komme rundt på min gåtur.

Må din tirsdag blive med en varm gåtur end min var forleden!

Kærlig hilsen Katrine

Pin It on Pinterest