Tirsdag på sofaen | Willowlounge.dk

Med snot langt ned af hagen, sidder jeg og har ondt af mig selv. Alle midler er i brug; dyne på sofa, bærbar på skødet, varm te til halsen og otrivin til næsen. Mon det dog ikke snart går over?!

At modtage en længe ventet pakke bragte lykke. Jeg har en svaghed for hårprodukter, og det store internet byder på mange fristelser. Så afsted røg bestillingen og i dag modtog jeg pakken. Desværre varede lykken kort, for da jeg åbnede den, var den helt smurt ind i klister. Den ene flaske var utæt, hvilket medførte, at den var næsten tom. Jeg har nu skrevet optimistisk til leverandøren i håb om at få den erstattet. Jeg har vasket de andre flasker, der var med og de fejler heldigvis ingenting.

 

Nu varer det ikke længe inden Kenneth og Laura kommer hjem. Selv om han også er syg i dag, har han været så sød både at gå over i børnehaven med Laura og nu er han ovre for at hente hende igen. Ham kan man da kun elske! Laura skal til sommergymnastik for første gang. Det indebærer, at mor og far IKKE er med inde, når børnene laver gymnastik. Det ser vi alle meget frem til, nogen med mere skepsis end andre (= læs forældrene). Laura vil helt sikkert hoppe rundt som om det var det mest naturlige i hele verden at være til gymnastik alene. Jeg er meget spændt på at høre, hvordan det kommer til at gå! Så i og med vi ikke må være med, kan jeg desværre ikke rapportere med billeder. Men jeg skal forsøge at gøre det uden. Det må blive Lauras ord, I læser.

Pin It on Pinterest