Kom med i haven | Willowlounge.dk

Farver i haven

Jeg var rundt i haven i onsdags, hvor solen stod højt og himlen var blå. Jeg fangede lidt af de blomster, der er her lige nu. Jeg synes, der er så smukt, og jeg nyder hvert sekund af alle blomsterne, især når de er på deres højeste.

blomster, haven, farver, smukt, forår blomster, haven, farver, smukt, forår blomster, haven, farver, smukt, forår blomster, haven, farver, smukt, forår blomster, påskeliljer, farver, smukt, forår blomster, fuglehus, farver, smukt, forårFuglehuset er sat op på væggen til skuret. Det er rimeligt tæt på vores terrasse, så det kan godt være, at fuglene ikke vælger dette hus. Men vi håber!

Vi har før haft held med små fuglehuse og med at studere deres ivrighed, når reden skal klargøres og når unger skal fodres. Fuglehuset er mintgrøn (det er ikke så tydeligt på billedet her), og jeg fandt det i Rema til kr. 39,- Det er skis’me billigt!

Nyd din lørdag! Min skal gå med rolige planer, måske en tur ind til byen og måske en is sammen med pigerne.

Kærlig hilsen Katrine

 

Pin It on Pinterest