Sargossa - smukke stiletter | Willowlounge.dk

Sargossa stiletter

Sargossa har et motto: “Behind every Woman is a True Princess”. 

Åh, ja! Det er rigtigt. Hvem af os kvinder/piger har ikke en indre prinsesse?! Jeg har i hvert fald.

sargossa, stilletter, julegave, højhælede, sko, smukt, iloveit

Kender du Sargossa? Hvis ikke, så kan jeg kun anbefale dig lige at kigge lidt nærmere på det her billede:

Sargossa

Nanna Liv, som er kvinden bag skoene, har udviklet og designet disse smukke sko, og det er ikke for sjov, at de er komfortable (og dyre!). Du kan eventuelt læse mere her.

Jeg var så heldig at få disse smukke sko af Kenneth i julegave. Jeg græd en lille smule – for jeg havde virkelig ikke set det komme. Han overraskede mig i sådan en grad. Tænk sig, at jeg har fortjent sådan nogle smukke sko. I Love It!

sargossa, stilletter, julegave, højhælede, sko, smukt, iloveit sargossa, stilletter, julegave, højhælede, sko, smukt, iloveit sargossa, stilletter, julegave, højhælede, sko, smukt, iloveit

Jeg ved, det er åndssvagt at blive så glad for noget så materielt! Jeg har kredset om disse sko i meget, meget lang tid. Jeg har øvet mig i at gå i højhælede – både til hverdag og fest. Og jeg elsker at gøre mig umage!

Derfor var det helt perfekt at få denne fantastiske julegave – af ham, jeg elsker mest!

Jeg har indtil nu kun gået i dem indenfor. Sargossa er kendt for deres kvalitet og komfort, for som Nanna Liv udtaler; “hvorfor skal det gøre ondt at gå i høje hæle?!” Og jeg skal hilse at sige, at det gør ikke ondt. Jeg får ikke ondt i forfoden på samme måde som af så mange andre høje sko. Når der bliver vejr til at have dem på udenfor, så er jeg spændt på at opleve, at jeg får en flot kropsholdning helt uden smerter.

Hvad var din bedste julegave?

Kærlig hilsen Katrine

Pin It on Pinterest