Jeg elsker blomster, bare lige til info... | Willowlounge.dk

Og jeg elsker især hvide blomster

blomster, tulipaner, tulipan, flowers, selvforkælelseDisse smukke hvide tulipaner MÅTTE simpelthen bare med mig hjem forleden, da jeg var nede at handle ind til ugen. Er de ikke fantastiske?! De smukke blomster står på mit spisebord, hvor de både dufter og pynter. Dejligt!

Nu varer det ikke lang tid, før Kenneth vender hjem efter fire dage i London. Vi savner ham, og vi glæder os til at hente ham i lufthavnen i dag! Indtil da, så vil vi lege, hygge, se film og spille spil. Laura fik Vildkatten i julegave, og det er virkelig et sjovt spil – for hele familien. Kort fortalt, så gælder det om at være hurtigst til at spotte tre forskellige billeder. Simpelt og sjovt!

God lørdag!

Pin It on Pinterest