Madplan - denne uges menu | Willowlounge.dk

Madplan – denne uges menu

Bruger du en madplan? Jeg har lavet en fin madplan, som du nemt kan printe og benytte hjemme hos dig. Jeg bruger selv madplan hver uge – jeg synes, det giver mig et godt overblik over det mad, vi skal spise og over det mad, jeg skal handle ind.

Ligeledes synes jeg, det er med til at gøre vores aftensmad mere varieret og mere sund!

denne uges menu, madplan, aftensmad, opskrift, dagens middag

denne uges menu, madplan, aftensmad, opskrift, dagens middag

Jeg har i bedste DIY-stil (gør det selv-stil) lavet denne fine madplan, som er nem at printe og bruge i hverdagen. Jeg vil så gerne dele med dig, så hvis du er interesseret i at modtage den – og bruge den kvit og frit – så skal du blot udfylde formularen herunder. Så vil der komme en mail til dig, hvor den er vedhæftet.

Nemt, ikk?!

Når jeg laver madplanen og planlægger ugens menu, inddrager jeg altid familien. Jeg spørger ALTID pigerne, hvad de gerne vil have at spise. Det er dog ikke altid, jeg skriver deres ønsker ned, men jeg lytter til deres ønsker ?

Vi har – ligesom så mange andre familier – altid nogle favoritretter, som vi vender tilbage til. Og hvis jeg skal fortælle dig sandheden, så er jeg ved at KASTE OP af at spise lasagne! Uh…

Altså, det smager jo godt, men tanken om det, giver mig kvalme.

Og når jeg bruger sådan en madplan, så er det med til at hjælpe os til ikke at spise det samme hver dag/hver uge. Du ved, hvad jeg mener, ikk?! I love it!

Der findes jo rigtig mange gode overvejelser bag madplaner, og foruden variationen i dagens menu, så sparer vi også penge. For jeg er blevet bedre til at bruge resterne og til at bruge de grønsager, som alligevel ligger i skuffen i køleskabet. Win-win, siger jeg bare!

Nå, men tilbage til, hvordan du får fat i denne madplan…

Du skal udfylde formularen nederst i dette indlæg, og kort tid efter vil du modtage en mail, hvorfra du kan downloade og printe madplanen.

Madplan1
Denne er kun en thumbnail – så kvaliteten af denne er dårlig.
For at få en god opløsning, der er værd at printe, skal du blot udfylde formularen.

Skulle du være i tvivl, eller driller systemet dig, så tøv ikke med at skrive til mig!

Jeg håber, du får glæde af printet ?

Kærlig hilsen Katrine

Madplaner til at printe ud