Sund aftensmad - nemme opskrifter | Willowlounge.dk

Sund aftensmad, der er nem at tilberede

Du har det sikkert lige som jeg. NU skal jeg ikke spise mere usundt, og i det nye år skal alting være anderledes…

Jeg har sagt det mange gange før, og jeg er ikke heeelt sikker på, at jeg skal sige det igen. Det er nemlig svært at holde. Derfor tror jeg mere på tanken om, at jeg skal spise sundt i hverdagene og så give mig selv lov til LIDT af det søde/usunde i weekenderne. Jeg tænker sådan en god balance mellem det sunde og det usunde, uden at blive helt “religiøs” og uden at give helt slip. Giver det mening?

Jeg har før lavet mange lækre og sunde retter til aftensmad, og jeg har her samlet min top 5 til dig. Så kan du blive inspireret og måske endda spise lidt mere sund mad i det nye år? Sammen med mig? Så kan vi støtte hinanden!

sund, aftensmad, lækkert, opskrift, nytår

Marineret laks med couscoussalat

Denne ret er SUPER nem at lave, og så smager den også skønt. Jeg har aldrig været vild med couscous, men denne er god, synes jeg!

sund, kylling, opskrift, lækkert

Kylling i frakke

Endnu en meget nem ret. Det er sjovt, som de nemme retter også er sunde, hva?! 😉

 

sund, meatzza, kødfuld pizza, kulhydrater, 5:2, opskrift, nem, lækkert

Meatzza – kødfyldt pizza

Billedet er ikke det mest lækre, jeg har taget, men lad dig ikke snyde, for det smager skønt! Og så er denne opskrift helt uden kulhydrater.

 

sund, laks, squaspasta, squash, hvidløg, opskrift, lækkert

Laks med squashpasta

Uhhh, denne opskrift er sindssyg god!! Den er fyldt med hvidløg, og squashpastaen er superlækker med gremolataen på. Mums, mums, mums 😀

Den sidste på min liste er mere en opskrift til tilbehøret til din aftensmad. Måske, du lige har to bøffer, der skal spises, eller en rest kylling fra i går? Denne opskrift er lidt mere besværlig at lave, fordi den skal arrangeres pænt på fadet, men den er arbejdstiden værd 😉

 

taglagte, ovnbagte, sund, sundt, tomater, squash, kartofler,

Taglagte tomater, squash og kartofler

 

Jeg håber, du kan bruge mine opskrifter – jeg bruger dem selv til inspiration og eventuelt til planlægning af en madplan.

Velbekomme!

Kærlig hilsen Katrine

Pin It on Pinterest