Flere madplaner - i nye farver | Willowlounge.dk

Flere madplaner til dig

Flere og flere har efterspurgt min madplan. Har du set min første madplan, jeg har delt med dig? Jeg har lavet den i lyserøde toner. Jeg er vild med lyserød – det har du måske opdaget?!

Madplan1, madplan, denne uges menu, flere madplaner

Det har været en lille succes med denne madplan, og jeg har derfor lavet nogle flere til dig. Eller det vil sige, jeg har lavet to mere. Og disse er ikke i samme lyserøde toner, og vil du se nærmere på dem, må du indtaste dine oplysninger herunder 😉

madplan2, flere madplaner madplan2, flere madplaner

Igen skal jeg oplyse, at billederne herover blot er små tumbnails, hvilket betyder, at kvaliteten er dårlig. Du skal udfylde formularen for at få den gode kvalitet. Denne kan du nemt gemme og printe – og dermed bruge lige så meget, som du har lyst til.

Jeg vil sætte STOR pris på, hvis du deler dette indlæg med så mange som muligt. Gerne på din facebook-side. På den måde kan så mange som muligt få glæde af madplanerne. Jeg håber, der kommer flere til, som gerne vil have og bruge dem i deres hverdag, akkurat som jeg selv gør.

Har du ønsker eller måske endda behov for lister, som kan lette din hverdag, så lad mig endelig vide det. Jeg vil så gerne springe ud at lave flere.

Hvis det skulle have din interesse, så har jeg lavet det på Canva, og det er en side, der er rimelig nem at gå til. Altså, jeg kan finde ud af det….så det er helt sikkert også noget, du kan finde ud af!

Og jeg synes, det er sjovt at sidde og nørde med sådan noget. Så det er helt sikkert ikke det sidste af sådan noget, du har set fra mig 😉

Må din dag blive fuld af brugbare materialer og med masser af sol!

Kærlig hilsen Katrine