Coleslaw - Den nemmeste hjemmelavede udgave | Willowlounge.dk

Dagens middag – coleslaw på den nemme måde

coleslaw, gulerødder, spidskål, dressing coleslaw, gulerødder, spidskål, dressing coleslaw, gulerødder, spidskål, dressingTilbage i oktober læste jeg dette indlæg hos hende her, og jeg gik på jagt! Der skulle så gå næsten tre måneder, før det lykkes mig at få den med hjem. Dressingen, altså 😉 Og forleden lavede jeg en MEGET nem coleslaw.

Dressingen, som jeg fremhæver, er fra Jing Shing i Nørresundby. De laver den selv og sælger den både i deres forretning og i udvalgte butikker i nærområdet. Heldigt for mig, synes jeg. For jeg fandt den i Super Best i Skalborg – en dag, hvor jeg handlede derude på vej hjem fra et lægebesøg.

Tilbage til coleslawen. Jeg skrællede og rev 150 g gulerødder, fintsnittede 150 g spidskål og vendte de to ting med 40 g dressing. Den stod og trak smag til sig i løbet af eftermiddagen – og det smagte FANTASTISK!

kylling, coleslaw, dagens middag, velbekomme, økologiskJeg havde købt økologiske kyllingebryster fra Brugsen, som jeg marinerede i olie+citron+salt+hvidløg. Den stod på køl i et par timer, hvorefter jeg stegte det i ovnen i små 20 minutter ved 200 grader.

Kyllingen skar jeg i skiver og smurte brødet med mayonnaise, pyntede med kylling, coleslaw, tomater og løg.

Velbekomme!!

Pin It on Pinterest