Frozen- eller minion-fan. Kender du sådan en? | Willowlounge.dk

Fan af Frozen – Elsa og Anna?

Annonce

Jeg har en lille pige herhjemme, som er fuldstændig tosset og helt forelsket i Frozen. Hun er helt skarp på, hvem der er Anna og hvem der er Elsa. Hun elsker Olaf (og det gør jeg i øvrigt også), og så griner hun højt, når ham i hytten vinker og siger “Hej, familie”

Ja, man skal vel have set filmen for at forstå det! *fnis*

Jeg har lige opdaget en hjemmeside, der har et S I N D S S Y G T stort udvalg af ting og sager med Elsa og Anna på. Og Olaf! Hjemmesiden hedder ToyToy og er for mig helt ny. Jeg har aldrig set eller hørt om den før. Med sådan et udvalg de har, så vil jeg med glæde dele budskabet med dig 😀

Jeg er i gang med at lave ønskeseddel til pigerne – de kommer snart, det lover jeg! Og jeg er da vist nok lige nødt til at tilføje et par ønsker fra ToyToys hjemmeside. Se bare her:

Nattøj med Elsa og Anna:

frozen, nattøj,

Sengetøj til stor dyne:

disney, frost, frozen, sengetøj

Frozen Memory-spil:

frozen, memory, spil

Jeg VED MED SIKKERHED, at Vera ville elske at få disse gaver til jul 😀

Så et tip er hermed givet videre 😉 Priserne er gode og leveringstiden kort!

Og så har de så mange forskellige mærker på siden, at jeg næsten måtte opgive til sidst. Jeg har slet ikke været igennem hele siden, men har i stedet nærstuderet Frozen-emnerne!

ToyToy har både Doktor McStuffins, Kaj og Andrea, Minions, Ninja Turtles, Skylanders, Spiderman og Violetta. De har selvfølgelig en masse andre mærker også, men tjek det selv ud, ikk?! 😉

 

Pin It on Pinterest