Kuffert og toilettaske | Willowlounge.dk

Kuffert og toilettaske

Sponseret indlæg

Når jeg skal på ferie, så drømmer jeg altså om en lækker toilettaske! Kan du huske, at jeg for nogle uger siden fortalte om Regovs? På deres side har jeg nu fundet denne toilettaske i kalvelæder, som umiddelbart kan rumme det hele!

fine, ting, til, hjemmet, regovs, toilettaske, læder, kalveskind

Jeg kender ikke mærket, Treats, men denne toilettaske er lavet af kalveskind, og indretningen i den gør, at jeg synes, den er super-fin! Den er røget direkte på min nice-to-have liste 😉

Speaking of nice-to-have, så se lige den her:

fine, ting, til, hjemmet, regovs, kuffert, toilettaske

Åh, jeg DØR!!!!

Ferie, kuffert, gul taxa og Brooklyn Bridge. Need I say more?! 😀 Jeg vil til New York City LIGE NU!!

Hvis du ikke ved det, så drømmer jeg sindssygt meget om endnu en tur derover. Kenneth og jeg havde sådan en fantastisk tur, og vi er helt enige om, at vi skal gøre det igen. Og jeg kan da lige se mig selv med både en lækker toilettaske og en kæmpestor kuffert, som denne, der skal fyldes op med lækre sager, som vi har shoppet i æblets by, haha! 😉

Iøvrigt, så kunne jeg godt finde på at forære denne kortholder til Kenneth. Kortholderen kan både holde kort og sedler. Det betyder, at Kenneth kan have sit dankort, sygesikringskort og nogle kontanter med på samme tid.

fine, ting, til, hjemmet, regovs, kuffert, toilettaske, kortholder

Den kortholder, han har nu, kan kun have kort. Ingen kontanter. Og så rasler kortene rundt i holderen, kortene sidder ikke fast. Modellen her hedder “Secrid Black Vintage Slimwallet”, og jeg er pænt imponeret af den måde, kortene kommer frem på, når du trykker på en knap 😉

Hmmnnn….jeg tror, han skal have den i gave, umiddelbart inden vi rejser til New York City. Synes du ikke?! Du må ikke sige noget til ham, for så er overraskelsen jo ligesom ødelagt. Og så håber jeg bare på, at han lige præcis ikke læser dette indlæg 🙂

Må din dag blive fyldt med rejseglæde og store forventninger. Det gør så godt for sjælen!

Kærlig hilsen Katrine

Pin It on Pinterest