Liebster Blog Award | Willowlounge.dk

Jeg er nomineret til Liebster

liebster, award, blog

Jeg er blevet nomineret to gange til Liebster! Tak for det, Kirsten og Pernille 🙂 Det gør mig rigtig glad, når andre tænker på mig.

Her er, hvad du som blogger skal gøre, når du bliver nomineret til Liebster Award (reglerne)

 1. Tak bloggeren, der nominerede dig og link tilbage
 2. Vis Liebster Award-logoet på din blog
 3. Besvar de 11 spørgsmål, som du modtager fra bloggeren, der nominerer dig
 4. Skriv 11 selvvalgte facts om dig selv
 5. Nominer 11 blogs, der har under 1000 følgere
 6. Lav dine egne 11 spørgsmål, som dine nominerede bloggere skal svare på

Nomineringerne, som jeg fik, kom med én dags mellemrum, så jeg vælger at svare på spørgsmålene fra den første nominering, nemlig dem fra Kirsten 😉

Frozen yogurt eller flødeis?

– Helt klart flødeis 🙂

Yndlingskage?

– Ud, der findes godt nok mange gode kager! Og jeg er jo vild med dem. Den bedste af dem alle må nok være et studenterbrød. Det er sådan en god blanding af en træstamme og en hindbærsnitte. MUMS 🙂

Nævn 3 favorit makeup-produkter?

– Youngblood mineral foundation. Jeg bruger den HVER dag, og jeg elsker den glød, den giver mig.
– Definicils mascara fra Lancôme – den giver de længste og smukkeste vipper.
– Blush fra Mac – en lækker cremet blush til mine kinder.

Bedste skønhedstip?

– Lær dig selv at ligge en god dag-makeup. Det gør altså bare en verden til forskel, både på selvværdet og udstrålingen 😉

Hvad laver du udover at blogge?

– Jeg laver rigtig mange ting, synes jeg. Jeg er først og fremmest mor og kone på fuld tid! Og jeg elsker det. Derudover arbejder jeg som skolelærer, hvilket jeg har været de sidste 8 år snart. Jeg kan rigtig godt lide at drikke kaffe og spise god chokolade – og så nyder jeg at være sammen med min familie og mine søde veninder!

Yndlingsserie?

– Lige for tiden er det “Better Call Saul”. Jeg ser rigtig mange serier på Netflix, både alene og sammen med Kenneth. Når jeg ser dem alene, så er de mere tøsede og gerne med New York som tema. Derfor SKAL og må jeg nævne Sex & The City som min absolutte yndlingsserie 🙂

Blomster eller diamanter?

– Jeg elsker blomster – og diamanter er sindssyge flotte! Det er godt nok et svært valg. Blomsterne køber jeg gerne til mig selv. Det gør jeg ikke med diamanter. Måske det så er diamanterne, jeg vælger her 😉

Hvad er det bedste ved dig selv?

– Taler vi om personlighed eller udseende? Når det kommer til personligheden, så er det bedste ved mig selv nok, at jeg er sød (siger jeg og pudser glorien) 🙂 og smilende 😉 Mht. udseende, så er jeg meget tilfreds med – og har altid være det – mine øjne!

Hvad drømmer du om at arbejde med?

– Jeg drømmer om at være selvstændig, om at have mit eget, om at være min egen chef og selv bestemme ALT!

Yndlings tøjbutik?

– Min yndlingstøjbutik er svær at svare på. Jeg har ikke én butik som favorit og jeg har som sådan heller ikke et mærke som favorit… Jeg køber tøj dér, hvor servicen er GOD, hvor kvaliteten er i top og dér, hvor jeg finder tøj, der fremhæver min figur 😉

Mine 11 facts om mig selv:

1. Jeg er i virkeligheden 39 år, men jeg føler mig tit som én på 27, haha 😉

2. Til sommer har Kenneth og jeg 12 års bryllupsdag, hvilket betyder, at vi til december har kobberbryllup. Ja, kobberbryllup! 😀

3. Kenneth og jeg har været kærester i mange-mange år. Vi har også haft en pause, inden vi blev gift, så hvis jeg ligger alle de år sammen, så bliver det vist til 20 år i alt. Vildt!

4. Jeg er yderst introvert – og når jeg lærer folk at kende, og de lærer mig at kende, så tror de sjældent på mig, når jeg siger det.

5. Jeg har 2 uddannelser, og jeg drømmer om en tredje :/ 🙂

6. På vores ferie i 2014 blev jeg knald-hamrende forelsket i New York City! Og jeg drømmer om at komme afsted meget snart!!

7. Jeg gør mig umage hver eneste dag, når det kommer til at føle mig godt tilpas OG se godt ud. Fx går jeg ofte i højhælede sko – det får mit selvværd HELT i top!

8. Vi venter på et tilbud fra en tømrer på at få bygget vores ødelagte udestue om til en rigtig stue. Og få bygget stue og køkken om i samme omgang. Jeg håber inderligt, at tilbuddet snart tikker ind i min mailbox, så vi kan komme i banken og få styr på økonomien omkring det hele.

9. Det har taget mig laaaang tid at indse, at jeg ARBEJDER som lærer og ikke ER lærer. Dér er en stor forskel. Takket være skolereformen (og en lang indre proces) kan jeg nu holde fri, når jeg kommer hjem fra arbejde. Det kan stadig være svært for mig, for jeg ELSKER virkelig at undervise!

10. Hvis penge ikke var et problem, så boede jeg på Manhattan, spiste lækker mad og shoppede løs dagen lang, haha! Ligesom Carrie Bradshaw <3

11. Jeg elsker at holde fri, men mest af alt holder jeg af hverdagen, sammen med Kenneth, Laura og Vera!

Mine nominerede er:

 1. Anne Sofie fra Madfilosofie
 2. Maria fra Slinkypiinky.dk
 3. Monica fra Familien Clemmensen-Meier
 4. Lotte fra Livet på Møllebakken
 5. Malene fra Hvor Kragerne Vender
 6. Gitte fra Lacarierre
 7. Alexia fra Alexiadahl.dk

Ja, jeg har “kun” 7 🙂 

Mine spørgsmål til de nominerede:

1. Hvorfor har du valgt at blogge?

2. Hvad synes du, der er det bedste ved at blogge?

3. Hvilke blogs læser du selv?

4. Hvad er dit bedste ferieminde?

5. Hvor drømmer du om at rejse hen?

6. Hvilke interesser har du udover at blogge?

7. Hvad er dit favorit tøjmærke?

8. Bor du i hus eller lejlighed?

9. Hvad er dine planer for sommeren 2016?

10. Hvilken storby kan du bedst lide?

11. Hvad er din yndlingsserie?

Liebster

Jeg glæder mig til at læse dine svar og til at se, hvem du nominerer til denne Liebster Blog Awards 😀

God læse- og skrivelyst!

Kærlig hilsen Katrine

Pin It on Pinterest