Mine ønsker på Pinterest | Willowlounge.dk

Pinterest-tavle med mine ønsker

ønsker, pinterest

Pinterest er forholdsvist nyt for mig. Og jeg er allerede forelsket!

Jeg har lavet en laaang liste på Pinterest med (næsten) alle mine ønsker. Det kan være, du kan blive lidt inspireret, hvis du da ikke lige får lyst til at købe en lille gave til mig 😉

Jeg har nemlig fødselsdag på torsdag, og jeg har også tidligere skrevet om mine ønsker. Jeg elsker, at Pinterest er så nemt at have med at gøre. Jeg gemmer blot et billede af det, jeg ønsker mig, og senere kan jeg altid finde frem til, hvor det var, ønsket kunne købes.

Jeg har lavet en del opslagstavler efterhånden, og jeg finder SÅ meget inspiration på Pinterest. Jeg er meget visuel anlagt, så dette medie er helt perfekt til mine behov! Hvis du ikke allerede kender det – eller hvis du ikke allerede følger mig – så klik dig endelig dertil, så du kan opleve samme glæde som mig 😉

I dag er det jo 1. søndag i advent, og vi har en del planer. Vi skal være ude af huset, da Kenneth har årets sidste foto-job i stuen. Vi skal også til juletræsfest i Veras børnehave, og så skal vi hjem og lave juledekorationer.

Glædelig 1. advent 😀

Må den blive tilpas julet og med rigeligt af glimmer – og måske en gave eller to 😉

Kærlig hilsen Katrine

Pin It on Pinterest