Møbler hos ebuy24.dk - højseng til Laura | Willowlounge.dk

Møbler til Lauras værelse – højseng med skrivebord

Laura og jeg drømmer om nye møbler til hendes værelse. Det har jeg gjort i al hemmelig meget længe, og her indenfor de sidste par måneder er hun selv kommet lidt på banen med ønsker og forandringer. Jeg tror, det er i takt med, at hun bliver ældre og mere bevidst om, hvordan ting og tøj skal være!

Jeg klapper en lille smule i hænderne over, at hun ønsker at lave om og købe nyt, men jeg bliver også en lille smule utryg ved tanken. For jeg ved godt, at det ikke er nemt eller hurtigt at renovere, og det er bestemt ikke billigt at købe nyt. Men vi har da lov at drømme, ikk?!

Senest har Laura talt om en højseng med et skrivebord under. Hun har jo en køjeseng nu, som er 90 cm bred og 200 cm lang. Den er god til både børn og voksne (hvis man da har lyst til at kravle op i den øverste køje), og der er plads til overnattende gæster hele tiden. Altså, vi skal ikke rede op, når der kommer gæster. Og dét kan jeg godt lide!

Jeg har surfet lidt på nettet for at se, om der findes andet end IKEAs modeller, som Laura pt. er meget forelsket i. Jeg har fundet lidt forskellige, som jeg viser dig herunder. Begge sengene er fra ebuy24.dk, hvor du bla. kan finde mange fine børnemøbler.

møbler hos ebuy24.dk

Denne højseng kan købes hos ebuy24.dk. De har mange modeller, og denne synes jeg, er rigtig fin! Jeg er vild med, at der både er skrivebord, hylder og et lille skab. Der er endda skuffer under bordet. En lille ulempe er, at skrivebordet er meget lille.

møbler hos ebuy24.dk

Denne højseng er også fin! Jeg er overbevist om, at Laura vil elske den lille sofaplads, der er ved siden af skrivebordet!! Hun er en hyggetrold, og hun elsker alt, hvad der ligner huler og små hyggelige rum 😀

møbler hos ebuy24.dk

Se lige!! Hulen kan laves om til en ekstra seng. Jaaamen, der er nærmest ikke et øje tørt!! 😀 I love it!

Jeg kan godt blive noget usikker på den lyserøde farve på sengen, men det er jo ikke noget, der ikke kan gøre noget ved 😉 Jeg er overbevist om, at der ikke skal ret meget overtalelse til, for at Laura er med på at finde møbler hos ebuy24.dk. Selvom de umiddelbart er lidt dyre (til vores budget pt.), så er det kvalitetsmøbler og -madrasser, som jeg kan stå inde for. Se deres udvalg af møbler her.

Hvad synes du om det?

Kærlig hilsen Katrine

Pin It on Pinterest