En festlig weekend | Willowlounge.dk

En festlig weekend

Sidste weekend var en festlig én! Weekenden indeholdte ikke mindre end fire fødselsdage. Godt nok var to af dem hos den samme fødselar, men festlig – det var den!

Vi startede lørdag formiddag med at fejre pigernes oldemor, som fyldte 80 år. Vi var inviteret til morgenmad hjemme hos hende, hvor hendes venner, mand, børn, børnebørn og oldebørn var med til at gøre dagen festlig. Om eftermiddagen skulle Laura til en fødselsdag hos en klassekammerat, og vi andre nød vejret i haven og gjorde hus og have klar til om søndagen.

En festlig weekend

Søndag formiddag havde vi nemlig inviteret hele vores familie til dobbelt-fødselsdag. Laura bliver 10 år d. 20. juni og Vera blev 5 år d. 8. juni.

Det tog ikke ikke lang tid at overbevise pigerne om, at vi skulle fejre dem på én gang. Den idé var de begge helt med på! Vi havde aftalt, at vi skulle have rundstykker og kagemand, så om torsdagen tog jeg ned til Føtex for at bestille såden en omgang til hele banden.

Til min store skræk fortalte bagerdamen, at en levering søndag ikke kunne lade sig gøre pga. grundlovsdag. Aih, dén havde jeg ikke set komme, og jeg var noget på glatis, for hvad skulle jeg så gøre?! Heldigvis foreslog den søde dame, at jeg kunne bestille en hindbærsnitte-kagemand, som snildt kunne holde sig til dagen efter.

Den slog jeg til på, og jeg købte fryse-rundstykker samt smør, pålæg osv. Pyh!! Det lykkedes, selvom det ikke var helt som planlagt.

Laura og Vera syntes, det var fantastisk at få lov til at pynte hindbærsnitte-kagemanden! Jeg synes, de har klaret jobbet SÅ fint!

Hvad synes du?

En festlig weekend En festlig weekend

Er den ikke festlig?

Den har både hår, øjne, næse, tænder og kjole på. I love it!!

En festlig weekend

Formiddagen og resten af dagen gik SÅ hurtigt. Dagen sluttede med en helt fantastisk 3-retters menu på San Giovanni, hvor hele familien nød godt af, at oldemor havde inviteret os alle ud at spise.

På vej hjem fortalte Vera mig mange gange, at det havde været den bedste dag nogensinde! Vist nok kun overgået af i onsdags, hvor hun (og hendes mor og far) havde besøg af 19 børn fra børnehaven, hvor alle spiste og legede i haven.

Jeg tror, det er mere end 10 gange, at Vera har fortalt mig, at hun ELSKER at være 5 år!! Og at det har været sådan nogle gode dage 😀

Ih, som det altså bare varmer mit hjerte <3

Kærlig hilsen Katrine

Pin It on Pinterest