Nu med dræn eller lidt om, hvordan vi krydser fingre for bedre nætter, mindre snot og meget mindre hoste | Willowlounge.dk


Hende den lækre har i dag fået lavet dræn. Vi var til ørelæge i går, hvor hun anbefalede os at få det gjort. Det har lægerne ikke anbefalet før, så jeg var ikke sen om at tage beslutningen. Og heldigvis for det!

For vi har i nat haft vores værste hidtil. Vera ville absolut ikke sove. Hun tog sig til ørerne og hun havde det rigtigt skidt. Det var vi ikke i tvivl om.

Det var derfor med (lidt mere) ro i sindet, at jeg gik med ind til narkoselægen, hvor Vera skulle bedøves. Jeg har frygtet dette scenarie om og om igen. Heldigvis har jeg frygtet det værste, så jeg blev ikke slemt overrasket. Kun lidt. Jeg græd, kun lidt, men først da jeg havde sat mig i venteværelset. Det var godt, jeg havde min mor med. Det var ikke sjovt at være alene dér.

Meget kort tid efter blev vi hentet ind igen, hvor Vera pænt lå og sov på briksen. Ørelægen fortalte, at hun havde natten over fået mellemørebetændelse, så det var den helt rigtige beslutning. Pyh…! Vera var meget beruset og påvirket, da hun vågnede. Det tog lidt tid at komme til sig selv, og hun græd. Hun ville gerne væk fra klinikken, men kunne ikke helt finde ud af hvordan. Da hun var tæt på helt vågen, kørte vi hjem, og efter lidt mad og drikke, var hun klar til at lege og “kigg”, som hun siger, når hun gerne vil kigge i bog eller på iPad. Så det gjorde vi.

Nu sover hun sødt – helt vandret – og jeg nyder stilheden. Hun græd i mange timer i streg i nat. Av, som det gør ondt inden i. Men hvor er det godt nu, hvor drænene er lagt, og jeg kan se, at hun har det bedre.

Resten af dagen byder på skole-hjem-samtaler, så jeg venter blot på, at Kenneth skal komme hjem fra arbejde, så han kan tage vagten herhjemme. Vera skulle meget gerne være frisk til at komme i dagpleje i morgen, og så vi alle kan få en normal hverdag igen. Jeg savner børnene på skolen, jeg mangler mine kollegaer, og jeg glæder mig til at være lærer igen. Sjovt, som det kan komme hurtigt. Jeg har været væk fra skolen i fire dage, men det føles længere… Det må være tegn på, at jeg er glad for mit arbejde 😉

Jeg ønsker dig en rigtig dejlig torsdag, og må du nyde weekenden, der er lige om hjørnet!

Pin It on Pinterest