Ingen jul uden sygdom | Willowlounge.dk

IMG_0215

Det er som om, det er lov. Det er som om, det ikke kan gennemføres uden. Julen, altså. Uden sygdom.

Det er nu fjerde år i træk, at jeg er syg i juleferien. Hvert år har jeg haft bihulebetændelse, og denne ferie er ikke anderledes. Mit betændelsestal er højt, så jeg får penincilin. Jeg håber, det hjælper hurtigt. Det kan nemlig ikke være rigtigt, at jeg skal være syg, når jeg holder fri. (Og i øvrigt heller ikke, når jeg ikke har fri).

Denne jul er jeg ikke ene om at være syg. Vera er også slået ud. Hun har været påvirket i næsten tre uger nu; pylret, utidig, ved siden af sig selv, vil ikke lege i ret lang tid af gangen, ikke mange smil, spiser lidt og sover ubeskriveligt dårligt om natten. Hun har “gulv-allergi” og vil være på armen hele tiden.

Det skyldes heldigvis ikke ørerne! For drænene virker perfekt. Det flyder ud med betændelse – nogle dage/nætter mere end andre – men hun hoster og er snottet. Feberen kommer og går, og suppositionerne tager kun toppen. Det er synd for hende.

I dag fik vi en tid ved lægen. Hun konstaterede, at det er bronkierne, der er problemet. Så vi var en tur omkring børneafdelingen for at få en inhalator og instruktion og bagefter på apoteket efter medicinen dertil. Vi håber nu på bedring og fremgang. Dét fortjener vi alle!

Godnat fra mig, og drøm sødt! Også selvom du skulle blive vækket i tide og utide 😉

Pin It on Pinterest