En stille fredag aften | Willowlounge.dk

Fredag aften er stille. Vi ser børne-tv fra dengang far var dreng. Vi ser det uden far, for han er i byen. Først et møde og så ud at spise. Laura og jeg er heldigvis ligeglade. Vi har nemlig fået risengrød til aftensmad og nu leger vi til, at børne-tv’et er disneysjov. Sidstnævnte er aflyst på grund af dronningens fødselsdag, så vi må nøjes. Men det er nu også ret hyggeligt…

Vi sidder tæt og slapper af. Når Laura sover, vil jeg tage mig kærligt af fødderne og gøre dem sommerklar. Jeg kan slet ikke vente med at komme i sommersko, og jeg drømmer om en tur ind til byen i morgen, for at finde de helt rigtige, som jeg vil bo i hele sommeren. Efter jeg har haft brækket benet, er det ikke en nem opgave at finde de rigtige sko. De skal sidde fast på foden, så ikke noget med klip-klappere til mig. Jeg tror, jeg inviterer hele familien med i byen i morgen. Så kan vi spise frokost derinde og også kigge efter sko til Laura. Hun trænger også.

Angulus til mig

Angulus til Laura. Vi må på jagt…

Jeg ser frem til at hoppe ud som royalist. Det sker senere på aftenen. Når alt er klappet og klart. Tillykke!!

Pin It on Pinterest