Glimt fra vores jul i 2014 | Willowlounge.dk

Glimt fra vores jul sidste år

Jeg har kigget i arkiverne – og jeg vil gerne dele lidt af det med dig. Der er kun en måned til juleaften i dag, og vi glæder os helt vildt herhjemme. Vi glæder os til at pynte op, til at bage småkager, til at se julekalendere hver dag (to, måske tre styk!!), og vi glæder os til at nyde ALT, hvad der har med jul at gøre!

Små glimt

Vi havde en lille nisse, der boede hos os hele december måned sidste år. Han har boet her gennem et par år nu, og vi elsker det! Noget af det, jeg elsker mest er, at Laura skriver breve med ham. Herunder kan du læse ét af brevene til ham – og svaret tilbage til Laura.

glimt, jul, julen, juleaften, december glimt, jul, julen, juleaften, decemberglimt, jul, julen, juleaften, december glimt, jul, julen, juleaften, december

Du kan klikke lige her og læse hele indlægget fra sidste år 😉

Flere små glimt – med en prinsesse

Disse tre billeder er taget for lidt mere end et år siden. HOLD NU FAST, hvor er Vera bare vokset siden. Hun er slet ikke så baby-agtig at se på mere… Der er sket meget på ét år!

glimt, jul, julen, prinsesse, juletræ

glimt, jul, julen, prinsesse, juletræ

glimt, jul, julen, prinsesse, juletræ

Hvis du vil læse mere om, hvorfor Laura gemmer sig bag juletræet, så kan du klikke her! Det er sådan et hyggeligt indlæg, hvis jeg selv skal sige det 🙂

Juletræs-glimt

glimt, juletræ, fotograf Kenneth brandborg

Jeg slutter dagens indlæg af med et billede af vores pyntede juletræ fra sidste år. Som du også kan læse i indlægget, så er juletræspynten en god blanding af arvet, nyt og hjemmelavet julepynt. Jeg er vild med det blandede look og det samlede udtryk, det giver. Det viser vores liv, vores traditioner og vores tilgang til julen.

Vores jul består af en masse (faste) traditioner – inklusiv måden at pynte træet på. Pigerne hjælper mig, og de vil SÅ gerne sætte alt deres hjemmelavet pynt på én gren… Og det er så hér, at jeg er nødt til at guide dem på bedste vis, således jeg får træet pyntet på den måde, jeg ønsker det 😉 Træet skal helst se pænt og symmetrisk ud, men det skal også se tilfældigt ud! Uh, det er ikke nemt, jeg ved det.

På søndag håber jeg, vi skal ud at købe juletræ, alle fire! Det plejer vi at gøre, og det plejer at være hyggeligt. Vi har i flere år købt det på Vejgaard Torv, og lur mig, om vi ikke gør det igen?!

Jeg håber også, at jeg kan komme til at pynte det allerede på søndag – og hvis det lykkes, så skal jeg nok vise dig flere glimt! Det lover jeg 🙂

Kærlig hilsen Katrine

Pin It on Pinterest