Gode reklamer på TV - har du set denne? | Willowlounge.dk

Reklamer på tv – denne griner jeg af!

Jeg ser normalt aldrig reklamer. Jeg plejer at skifte, slukke for lyden eller gå min vej, når reklamerne triller ind over skærmen.

Nu, hvor jeg går hjemme, må jeg indrømme, at jeg ser rigtigt meget dårligt tv. Ja, jeg ser TV2, og det er ellers noget, jeg aldrig vælger. Men morgen-tv har været med til at gøre mine dage lettere. Sammen med kaffe, selvfølgelig. Det får mine tanker væk fra arbejdet.

Mens tv’et kører kan jeg sagtens lave noget andet. Fx læse blogs, spille spil på mobilen, drikke kaffe, stirre ud i luften eller skimme lidt i en bog. Det er ikke altid, jeg følger ordentligt med, men det er rart med lidt baggrundsstøj 😉

Lige for tiden kører Fakta en reklame, og jeg elsker den! Det er sjældent, jeg griner højt af en reklame, men denne er helt igennem S J O V! Især dér, hvor den gamle dame taber æggebakken. Aj, som jeg klukker 

Jeg skriver ikke dette for at gøre reklame for Fakta, men jeg synes, de har ramt plet med reklamen her. Nyd den – måske du kender den allerede?!

Pin It on Pinterest