Hjemmebagte knækbrød - nemt og lækkert | Willowlounge.dk

Hjemmebagte knækbrød – nemt og lækkert

Hjemmebagt – uhm!! Jeg elsker duften af nybagt. Kender du de nemme knækbrød? Jeg kan varmt anbefale dem. De smager skønt, er nemme at lave og er rigtige gode at have med på madpakke som en lille ekstra snack.

Opskriften på dem får du herunder:

knækbrød, hjemmebagt, hjemmebagte knækbrød, hjemmebagt, hjemmebagte

Lækre og sprøde knækbrød. Med ekstra sydesalt på toppen.

Om der blev spist mange? Ork, ja! Heldigvis har jeg bagt rigeligt – så der også er nok til både madpakken og eftermiddagssnacken.

Opskriften er som følger:

  • 50 gram solsikkekerner
  • 50 gram hørfrø
  • 50 gram græskarkerner
  • 50 gram havregryn
  • 50 gram sesamfrø
  • 200 gram hvedemel
  • 1 tsk. bagepulver
  • 1,5 tsk. salt
  • 2 dl vand
  • 1 dl smagsneutral olie

Det hele blandes til en klistret dej. Jeg delte dejen i tre klumper, som jeg rullede flade mellem to stykker bagepapir. Herefter dryssede jeg dem med sydesalt, skar dem med pizzaskæreren og bagte dem i ca. 12 minutter ved 200 grader (uden varmluft).

Velbekomme!

Kærlig hilsen Katrine

Pin It on Pinterest