Jeg skal helt klart se med i aften | Willowlounge.dk

Om stressramte i tv – det skal jeg se!stress, stressramt

Jeg er lidt bange for, at det rammer mig lige i hjertet, hvor det gør ondt. Men jeg skal helt klart se det alligevel. Jeg er én af de mange, der er ramt af stress. Jeg har været hjemme længe, og jeg er i bedring.

I omtalen af programmet står der blandt andet:

“Hver femte dansker føler sig stresset, og hundredetusindvis lider af så alvorlige søvnforstyrrelser, at det har alvorlige konsekvenser for deres helbred.”

Jeg sov SÅ dårligt i meget lang tid, at det gik ud over mit helbred og mit humør. Jeg kunne ikke falde i søvn. Tanker strømmede ind over mig, og jeg kunne ikke stoppe dem. Da jeg endelig faldt i søvn, havde jeg ofte mareridt og vågnede op, næsten badet i sved…

Det siger lidt om min tilstand, som stadig ikke er helt i top. Jeg er heldigvis på vej i den rigtige retning. Det kræver meget af mig selv. Jeg er bevidst om ALTING, ALTID! Det er hårdt, synes jeg.

Jeg er i dag startet hos en stresscoach, og jeg glæder mig til forløbet. Jeg håber – og tror på at hun kan hjælpe mig. At hun kan give værktøjer og redskaber til at komme videre og komme tilbage.

Programmet starter kl. 20.oo – eller det vil sige, at det først starter kl. 20.07(!). Sådan er det med TV-2…det har jeg i øvrigt klaget over tidligere lige her

Nyd din aften! I nærheden af dem, du elsker 

Kærlig hilsen Katrine

Pin It on Pinterest