Nogle gange skal der ikke så meget til | Willowlounge.dk

Nogle gange skal der ikke så meget til

Nogle gange har lidt også ret. Nogle gange betyder farver mere end selve indholdet. Nogle gange spiser jeg med øjnene.

Kender du det?

Nogle gange skal der ikke så meget til, morgenmad, sundt, lækkert, bær, a38

Når jeg anretter min mad, er der stor forskel på, om jeg skal tage et billede af det eller om jeg bare kan spise det med det samme. Og ja, her må du gerne tænke tanker som for eksempel Instagram Husband, “hun er skør”, “aj, helt ærligt”, og så videre!

MEN, jeg ved, at du ikke er ret meget anderledes end mig!!

For ja, du anretter også din mad lidt anderledes, hvis der kommer gæster. Eller hvis du vil imponere dem omkring dig. Jeg ved det! Og det gør du også 😉 Ikk’!?

Billedet her viser noget af min morgenmad. Det er A38 med bær. Da jeg tog billedet fik jeg også 2 blødkogte æg og en olieshot til. De sidste par morgener har jeg fået olien ned i glasset med A38, og så har jeg pyntet med enten blandede bær eller mandler.

Vidste du godt, at mandler er med til at stabilisere dit blodsukker?! Det betyder, at hvis du for eksempel gerne vil spise noget med højt sukkerindhold, såsom frugt, så er det godt at spise 10-15 mandler sammen med, for de gør, at du kører lidt længere på det sukkerindtag, du har fået. Og dermed undgår du høje udsving, som vi alle sikkert godt ved, er skidt for kroppen. Nå, men det var lige dagens tip fra mig til dig 😀

Jeg håber, du nyder din morgen – og at dagen bliver lige som du forventer det!

Rigtig god dag til dig og dine.

Kærlig hilsen Katrine