A-38 med citronolie og mandler | Willowlounge.dk

A-38 med citronolie og mandler

A-38 spiser jeg rigtigt meget af. Førhen spiste jeg meget skyr, men det er skiftet ud med A-38. Èn af grundende hertil er, at A-38 indeholder mælkesyrebakterier, som er godt for maven. Skyr indeholder ikke nær så mange mælkesyrebakterier som A-38 gør.

Jeg kan mærke forskel på min mave, om jeg får de gode bakterier eller ej. Så jeg holder fast i at spise A-38 og ikke skyr!

I dag vil jeg gerne dele et tip med dig, om hvordan du får BÅDE olie og de gode mælkesyrebakterier. Det gør du nemlig ved at følge min meget simple opskrift. Og det smager fantastisk! Hvis du skulle have glemt det, så har jeg tidligere skrevet om, hvor vigtigt det er at få din daglige dosis olie.

A-38 med citronolie og mandler, opskrift, sundt

Mange morgener spiser jeg sådan et glas, som dette! Sammen med noget mere, selvfølgelig…

Sådan gør jeg:

Det er 50 g A-38 med 12-14 g citronolie. Olien kan være svær at dosere, så derfor har jeg skrevet 12-14 g. Det er det, der svarer til 1 spsk. Så rører jeg godt rundt, indtil al olien ligesom er optaget af A-38’en. Olien fordeler sig i bitte små kugler, og når jeg synes, det er i orden, så tilsætter jeg 10 mandler. De kan både være saltede og helt almindelige. Hvis det er min morgenmad, så er det almindelige mandler, og hvis jeg spiser det som en snack, så kan jeg godt finde på at bruge salte mandler.

A-38 med citronolie og mandler, opskrift, sundtA-38 med citronolie og mandler, opskrift, sundt, salte mandler

Kan du huske, at jeg har fortalt, at mandler er med til at stabilisere blodsukkeret?! Det er så hamrende vigtigt, så læs lige her eller her, hvis du ikke allerede har læst det 😉

Hvad gør du for at holde blodsukkeret stabilt hele dagen? Eller måske bare i så mange timer, som muligt?

Jeg vil rigtigt gerne høre fra dig – jeg modtager alle former for tips og tricks 😉

Kærlig hilsen Katrine