Junglefeber eller lidt om, at Laura også er vild med disse

Laura har overtalt sin mor til at shoppe grønne planter. Det var nemt for hende…

junglefeber, jungle, urban jungle, grønne planter

junglefeber, jungle, urban jungle, grønne planter

Laura, Vera og jeg var på tur i dag, efter vi havde været på besøg hos en seminarieveninde. Jeg drømmer om nye, store planter til stuen, og det gør Laura også. Jeg tror, jeg smitter lidt af på hende, og så længe det er på den gode måde, så er det helt fint med mig!

Så vi kørte en tur i Plantorama, og vi studerede, søgte og følte mange planter igennem. Men der var ikke lige den helt rigtige, som hun drømte om. Eller som jeg drømte om. Så vi kørte til IKEA i stedet for. Og der var lige en enkelt tilbage af denne slags. Heldige os – eller heldige Laura, må jeg hellere sige, for det var hende, der fik den.

Junglefeber i hjørnet

Hun har lånt min kurv, som jeg havde en kaktus stående i. Og den står nu i hjørnet af værelset, hvor klædeskabet tidligere stod.

Klædeskabet har vi flyttet over i et andet hjørne, hvor der var et lille klaver. Så nu er der sorteret og ryddet op i skabet også. Intet mindre end fantastisk!

Sammen med den store grønne plante, som jeg ikke aner hvad hedder, så har hun lånt to andre af mine planter. Den ene er svigermors skarpe tunge og den anden er en fingerphilodendron.

Hun er lykkelig for det nye look på værelset – det skaber en junglestemning, siger hun. Jeg siger, at hun har junglefeber! Og så kigger hun mystisk på mig 😀

Desværre er der lidt tomt i stuen nu, så jeg er jo nok DESVÆRRE nødt til at tage på jagt efter nye STORE planter!! (jubiii)

Jeg har forelsket mig en en stor og høj model, som jeg har spottet i Menu. Jeg tror, jeg skal ofre de kr. 200,-, som jeg var for nærig til at give sidst, jeg var derude. Jeg har ikke styr på, hvilken slags det var, men flot, det var den!

Og så tænker jeg, at denne kokospalme ville være god at købe også.

junglefeber, urban jungle bloggers, kokospalme

Hvad synes du om den?

Jeg tænker, den vil være helt perfekt i hjørnet sammen med alle de andre planter, jeg har.

Ok, indrømmet. Jeg lider vist også af junglefeber!! Haha…

Hvilken plante er din favorit for tiden?
Måske jeg kan blive inspireret til at investere i en ny slags 😉

Kærlig hilsen Katrine